Home » Reizen door Italië » Toscane » Waar is de mol? Doe mee met Ciao tutti’s Toscane Foto Quiz & win heerlijke wijnen uit Toscane!
Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

Waar is de mol? Doe mee met Ciao tutti’s Toscane Foto Quiz & win heerlijke wijnen uit Toscane!

Ciao tutti! Ter ere van de Toscaanse start van Wie is de mol? vanavond (NPO1, 20.30 uur) hebben we een fotoquiz voor jullie samengesteld, met twaalf foto’s die stuk voor stuk verwijzen naar een plaats in Toscane.

Weet jij waar de foto’s zijn genomen? Alle plekken zijn uiteraard ook terug te vinden op Ciao tutti, mocht je het niet meteen weten… Met de juiste antwoorden vorm je de titel van een film die net als Wie is de mol? (deels) in Toscane is opgenomen.

Met deze filmtitel maak je kans op heerlijke wijnen uit Toscane, uit de webshop van Sylvia Italy. We mogen de drie winnaars blij maken met naar keuze een Vernaccia di San Gimignano, een Rosso di Montepulciano of een Vino Nobile di Montepulciano. Voor er getoost mag worden, moet er echter eerst gepuzzeld worden. In bocca al lupo, succes!

Neem de eerste letter van deze plaatsnaam.
Neem de tweede letter van deze plaatsnaam.
Neem de eerste letter van deze plaatsnaam.
Neem de tweede letter van deze plaatsnaam.
Neem de vierde letter van deze plaatsnaam.
Neem de laatste letter van deze plaatsnaam.
Neem de derde letter van deze plaatsnaam.
Neem de zesde letter van de naam van de plaats waar deze tuin te vinden is.
Neem de laatste letter van deze plaatsnaam.
Neem de eerste letter van deze plaatsnaam.
Neem de eerste letter van de naam van de plaats waar deze plek te vinden is.
Neem de laatste letter van deze plaatsnaam.

Heb je de naam van de film gevonden? Vul dan voor 30 september 2020 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Toscane Foto Quiz (bij Wat wil je winnen?). Vul de titel van de film in in het berichtveld. Na afloop van de actie krijgen de drie winnaars persoonlijk bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

Nog meer Toscaans puzzelplezier
Zin in nog meer Toscaanse puzzels en quizzen? Met ons puzzelboekje Giro di Toscana geniet je zonder zware bagage, verhitte wangen of zere voeten van heuvels vol wijnranken, cipressen, zonnebloemen, middeleeuwse plaatsjes, meesterlijke kunstwerken, knapperige koekjes, mysterieuze doolhoven en kleurrijke beelden. Het enige dat je nodig hebt, is een potlood (met gum) of een pen, een luie stoel en wat tijd voor jezelf.

In deze blog lees je er meer over. Je kunt dit kleurrijke, papieren Toscaanse puzzelboekje via deze link bestellen (80 pagina’s op A5- formaat) voor € 9,95 (excl. verzendkosten).

Wil je liever een pdf om zelf thuis uit te printen? Dat kan ook; via deze link bestel je voor € 6,95 een pdf van het puzzelboekje, die je kunt printen op A4-formaat.

Hints en oplossingen vind je in beide gevallen online. In de mail waarmee we je bestelling bevestigen, vind je een downloadlink voor een pdf met een aantal hints en alle oplossingen.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Geniet van de leukste routes door Italiaanse steden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *