Ontdek onze unieke City Walks in Italiaanse steden

Waar is de mol? Doe mee met Ciao tutti’s Toscane Foto Quiz

Ciao tutti! Ter ere van de Toscaanse start van Wie is de mol? vanavond (NPO1, 20.30 uur) hebben we een fotoquiz voor jullie samengesteld, met twaalf foto’s die stuk voor stuk verwijzen naar een plaats in Toscane.

Weet jij waar de foto’s zijn genomen? Alle plekken zijn uiteraard ook terug te vinden op Ciao tutti, mocht je het niet meteen weten… Met de juiste antwoorden vorm je de titel van een film die net als Wie is de mol? (deels) in Toscane is opgenomen. In bocca al lupo, succes!

Neem de eerste letter van deze plaatsnaam.
Neem de tweede letter van deze plaatsnaam.
Neem de eerste letter van deze plaatsnaam.
Neem de tweede letter van deze plaatsnaam.
Neem de vierde letter van deze plaatsnaam.
Neem de laatste letter van deze plaatsnaam.
Neem de derde letter van deze plaatsnaam.
Neem de zesde letter van de naam van de plaats waar deze tuin te vinden is.
Neem de laatste letter van deze plaatsnaam.
Neem de eerste letter van deze plaatsnaam.
Neem de eerste letter van de naam van de plaats waar deze plek te vinden is.
Neem de laatste letter van deze plaatsnaam.

Nog meer Toscaans puzzelplezier
Zin in nog meer Toscaanse puzzels en quizzen? Met ons puzzelboekje Giro di Toscana geniet je zonder zware bagage, verhitte wangen of zere voeten van heuvels vol wijnranken, cipressen, zonnebloemen, middeleeuwse plaatsjes, meesterlijke kunstwerken, knapperige koekjes, mysterieuze doolhoven en kleurrijke beelden. Het enige dat je nodig hebt, is een potlood (met gum) of een pen, een luie stoel en wat tijd voor jezelf.

In deze blog lees je er meer over. Je kunt dit kleurrijke, papieren Toscaanse puzzelboekje via deze link bestellen (80 pagina’s op A5- formaat) voor € 9,95 (excl. verzendkosten).

Wil je liever een pdf om zelf thuis uit te printen? Dat kan ook; via deze link bestel je voor € 6,95 een pdf van het puzzelboekje, die je kunt printen op A4-formaat.

Hints en oplossingen vind je in beide gevallen online. In de mail waarmee we je bestelling bevestigen, vind je een downloadlink voor een pdf met een aantal hints en alle oplossingen.

De beste tips voor een vakantie in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *