Contact

Welkom op Ciao tutti, de grootste en meest complete Nederlandse website over Italië met dagelijkse inspiratie voor Italiëliefhebbers. Ciao tutti is hét startpunt voor inspiratie uit en over Italië!

Sinds 1 februari 2010 neemt Saskia je samen met een aantal andere Italiëliefhebbers elke dag mee naar Italië, om te genieten van bijzondere plekken in de laars, de Italiaanse cultuur, de Italiaanse keuken en de Italiaanse taal. Ideaal als voorbereiding van je vakantie maar ook heerlijk om thuis te lezen en even in Italië te zijn. Via deze link lees je meer over het Ciao tutti-team.

Heb je een brandende vraag? Een suggestie over een stukje onontdekt Italië? Een idee voor een artikel? Een Italiaans evenement dat we niet mogen missen? Altijd leuk om van je te horen! Je kunt Saskia een e-mail sturen via blog@ciaotutti.nl. Grazie!

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

53 reacties

 1. Wat fijn om te horen Michel!

 2. hilda de vries

  Hi saskia, soms zijn we jaloers op het Italiaanse leven wat jij hebt. We lezen alles over je v ia ciaotutti.
  Nu hebben wij een vraag aan jou. We gaan eind juni met ons vieren en 2 auto’s voor de tweede keer naar Sicilië
  en we hebben de tent bij ons. En we willen nu de westkant van Sicilië zien . Heb jij nog leuke kleine campings voor ons, maakt ons niets uit als we alleen staan, maar wel in een omgeving met lekker eten, en strand. We willen boven Palermo kijken Marsala en Argento en Trapani. em misschien nog één van de eilanden,. . Zouden het leuk vinden om tips van jou te vinden. We houden niet van het massa toerisme op de campings.
  Alvast bedankt.

 3. Ciao Hilda,
  Sicilië is ook een heerlijk vooruitzicht! Ik heb veel tips voor de westkant, maar slechts één campingtip van lang geleden > https://ciaotutti.nl/reizen-door-italie/sicilie/kamperen-aan-zee/
  Op Sicilië heb ik verder vooral in B&B’s en appartementen geslapen, aangezien goede wifi (en een bureau) wel nodig zijn om onderweg te kunnen werken…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *