Ciao tutti Specials – digitale reisgidsen vol tips over Italië

Naast onze dagelijkse blogs maken we unieke Ciao tutti Specials: uitgebreide digitale reisgidsen over Italië waarin we steeds een Italiaanse regio, stad of thema uitlichten, met unieke bezienswaardigheden, persoonlijke tips en kleurrijke foto’s. Onmisbaar als voorbereiding op je vakantie in Italië en/of als inspiratie ter plekke!

Elke Special is een digitaal magazine (in pdf) met honderden pagina’s Italiaanse inspiratie, samengesteld door onze Italië-experts en aangevuld met tips van locals. Zo heb je de beste inspiratie voor je vakantie in Italië in handen!

Op deze pagina vind je een overzicht van alle Ciao tutti Specials. Als je op een afbeelding of de titel klikt, lees je meer informatie over de Special (met een sneak preview in beeld) en kun je de Special bestellen. Bestellen kan ook direct via de rode button onder elke Special. Na bestelling verschijnt de downloadlink meteen in je mailbox, zodat je direct in je Special(s) kunt duiken. Buon divertimento!

Op zoek naar onze City Walks, unieke routes in Italiaanse steden – met culturele, culinaire en andere tips voor onderweg? Die vind je via deze link!

Alle Ciao tutti Specials op een rijtje

Je kunt de Special van jouw keuze direct bestellen. Wil je meer informatie en een sneak preview, klik dan op het plaatje of op de titel.

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling ontvang je zowel op de website als in je email, een link om de Ciao tutti Special te downloaden in pdf-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (je pc, laptop, smartphone of tablet) van alle moois in de Special genieten.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips