City Walks – de leukste wandelingen in Italiaanse steden

Ga je binnenkort op stedentrip in Italië? Met onze Ciao tutti City Walks ontdek je de leukste routes door Italiaanse steden, met culturele, culinaire en andere tips voor onderweg. Zo ontdek je een stad op een unieke manier!

Bijzondere plekken, unieke verhalen en culinaire tips

Je komt langs plekken die je zelf niet zou hebben gezien en ontdekt verhalen die je anders naar deze plekken doet kijken, met details die je bij zullen blijven en die ook de jongste Italiëliefhebbers enthousiast maken.

Natuurlijk tippen we onderweg niet alleen bijzondere plekken en verhalen, maar ook fijne tips voor een culinaire stop, van een gelateria tot een bar of trattoria. Net alsof je met een lokale gids op pad bent, maar dan met alle vrijheid.

Van Bolzano naar Trapani

Er zijn meer dan vijftig verschillende City Walks, van Bolzano in het noorden tot Lecce in het zuiden, met ook een aantal Italiaanse routes in Nederland en België. Je vindt alle City Walks hieronder, gesorteerd per gebied, regio of stad.

Je kunt elke Ciao tutti City Walk als pdf bestellen. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een downloadlink waarmee je de City Walk kunt downloaden op je computer, laptop, tablet en/of smartphone. In de City Walk vind je ook een link naar de route in Google Maps.

Wil je meerdere City Walks tegelijkertijd bestellen? Check dan ook Ciao tutti’s Piazza – dan ben je wellicht voordeliger uit.

Noord-Italië

Toscane

Umbrië

Le Marche

Rome

Zuid-Italië

Nederland & Vlaanderen

Elke Ciao tutti City Walk is een digitale uitgave. Na bestelling ontvang je zowel op de website als in je e-mail een link om de City Walk te downloaden in pdf-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (pc, laptop, tablet en smartphone) raadplegen.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips