Download gratis de Ciao tutti app!

Ontdek de mooiste plekken van Toscane!

Op deze inzoombare Google Maps-kaart van Toscane vind je al onze relevante reisblogs terug: kleurrijke plaatsjes die je niet mag missen, de mooiste accommodaties (van bed & breakfasts tot agriturismo’s), bijzondere bezienswaardigheden, mooie stranden, culinaire adresjes…

Handig ter voorbereiding van je vakantie maar ook als je ter plekke op zoek bent naar een fijne bestemming voor een uitstapje!

Alle reisblogs zijn verdeeld in vier categorieën: zien & doen (te herkennen aan het groene icoontje van een landkaart), eten & drinken (te herkennen aan een rood icoontje van een bord met bestek) en overnachten (te herkennen aan het gele icoontje van een bed).

Download ook de gratis Ciao tutti app!

In de gratis Ciao tutti app zijn alle tips die we de afgelopen jaren hier op Ciao tutti deelden nog beter terug te vinden. Bovendien vind je in de app nóg meer tips dan op deze website.

Vanaf je vakantiebestemming zie je op de kaart bij de plekken die wij de moeite waard vinden vanzelf rondjes verschijnen, met per plek onze review en meestal ook een button naar meer informatie – ofwel op Ciao tutti ofwel op een andere relevante website.

Je kunt op de kaart in- en uitzoomen om te zien wat er in de buurt allemaal nog meer te doen is. Let wel: door de hoeveelheid tips kan het soms even duren voor je alle rondjes ziet opduiken. Probeer niet te snel in/uit te zoomen, maar geef de app even de tijd je locatie te bepalen en alle tips op te halen.

Ontdek de mooiste plekken met onze City Walks
De City Walks in Florence, Pisa, Siena, Lucca en Pistoia hebben we voor de duidelijkheid hieronder apart op een rijtje gezet, zodat ze niet samenvallen met onze andere tips voor deze steden.

City Walks in Toscane
Ontdek de pareltjes van Toscane op een unieke manier, met onze Ciao tutti City Walks. Er zijn verschillende thematische wandelingen in Toscane verkrijgbaar, dus of je nu op zoek bent naar bijzondere (kunst)historische plekjes, culinaire hotspots óf de beste shopadressen: er is voor elk wat wils! Je krijgt de Ciao tutti City Walks als pdf (dus als digitaal bestand voor op je laptop, tablet en smartphone).

*Stadswandeling Lucca

*Pisa – stad vol wonderen

*Pistoia – ‘klein Florence’

*Siena – stad van paarden & passie

*Rondom de Duomo van Florence

*Ontdek Piazza della Signoria in Florence

*Florence voor kinderen

*De mooiste uitzichten van Florence

Je kunt ook een pakket kopen met vijf stadswandelingen in Toscane: in Lucca, Florence, Pisa, Siena en Pistoia.

Nog meer tips voor je vakantie in Toscane
Op zoek naar meer tips? Hier vind je al onze praktische tips voor je vakantie naar Toscane. In deze blog maak je een swingende rondreis langs een groot aantal pareltjes in Toscane.

Check ook deze handige overzichtslijstjes:
*5 fotogenieke autoroutes
*de mooiste plaatsjes & stranden aan de Toscaanse kust
*de 125 lekkerste adresjes in Florence
*10x naar de markt in Toscane
*thermen in Toscane – wellness in de ongerepte natuur
*de mooiste wijnroutes in Toscane
*10 Toscaanse plekken om verliefd op te worden

klik hier voor een overzicht van al onze blogs over Toscane
klik hier voor al onze blogs over Florence
klik hier voor alle blogs over Siena

Geniet van alle voorpret en buon viaggio!

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.