Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Droomplekken – de mooiste accommodaties in Italië

Op zoek naar een logeeradres in Italië? Via deze link vind je al onze blogs over deze droomplekken, waarin we je voor elke accommodatie in detail vertellen wat je er allemaal kunt verwachten.

Met onderstaande inzoombare Google Maps-kaart van heel Italië vind je eveneens al onze blogs over onze favoriete accommodaties terug.

Alle blogs over agriturismi, bed & breakfasts, hotels, appartementen, vakantiehuizen en andere droomplekken zijn zo op één handige kaart terug te vinden. Zo zoek en vind je makkelijk de perfecte accommodatie voor je volgende vakantie in Italië! Geniet van alle voorpret en buon viaggio!

 

Wil je al onze tips terugvinden, niet alleen van accommodaties maar ook van bezienswaardigheden, restaurants, stranden etc.? Check dan deze kaart van Italië.

Nog wat meer inzoomen? We maakten voor een aantal regio’s aparte kaarten (de overige regio’s volgen zo snel mogelijk):

Piemonte
Ligurië
Toscane
Umbrië
Le Marche
Lazio
Campanië
Puglia
Sicilië
Sardinië

Download ook de gratis Ciao tutti app!

In de gratis Ciao tutti app zijn alle tips die we de afgelopen jaren hier op Ciao tutti deelden nog beter terug te vinden. Bovendien delen we in de app nóg meer tips dan op deze website.

Vanaf je vakantiebestemming zie je op de kaart bij de plekken die wij de moeite waard vinden vanzelf rondjes verschijnen, met per plek onze review en meestal ook een button naar meer informatie – ofwel op Ciao tutti ofwel op een andere relevante website.

Je kunt op de kaart in- en uitzoomen om te zien wat er in de buurt allemaal nog meer te doen is. Let wel: door de hoeveelheid tips kan het soms even duren voor je alle rondjes ziet opduiken. Probeer niet te snel in/uit te zoomen, maar geef de app even de tijd je locatie te bepalen en alle tips op te halen.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips