Download gratis de Ciao tutti app!

Droomplekken – de mooiste accommodaties in Italië

Op zoek naar een logeeradres in Italië? Via deze link vind je al onze blogs over deze droomplekken!

Met onderstaande handige feature, een inzoombare Google Maps-kaart van heel Italië, vind je al onze blogs over onze favoriete accommodaties terug. Heel handig ter inspiratie voor je vakantie of stedentrip!

Alle blogs over agriturismi, bed & breakfasts, hotels, appartementen, vakantiehuizen en andere droomplekken zijn zo op één handige kaart terug te vinden. Zo zoek en vind je makkelijk de perfecte accommodatie voor je volgende vakantie in Italië! Geniet van alle voorpret en buon viaggio!

 

 

Download ook de gratis Ciao tutti app!
In de gratis Ciao tutti app zijn alle tips die we de afgelopen jaren hier op Ciao tutti deelden nóg beter terug te vinden. Vanaf je vakantiebestemming zie je op de kaart bij de plekken die wij de moeite waard vinden vanzelf rondjes verschijnen, met per plek onze review en meestal ook een button naar meer informatie – ofwel op Ciao tutti ofwel op een andere relevante website.

Je kunt op de kaart in- en uitzoomen om te zien wat er in de buurt allemaal nog meer te doen is. Let wel: door de hoeveelheid tips kan het soms even duren voor je alle rondjes ziet opduiken. Probeer niet te snel in/uit te zoomen, maar geef de app even de tijd je locatie te bepalen en alle tips op te halen.

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief