Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Prachtig Puglia – 5 gratis wallpapers voor op je computer

Ciao tutti! Met onze verhalen laten we je graag elke dag even naar Italië reizen. Afgelopen week deelden we prachtige plekken in Puglia, van Alberobello tot Locorotondo, en vertelden we je welke tien gerechten uit de keuken van Puglia zeker geproefd moeten worden tijdens een vakantie in Puglia.

Vandaag zorgen we ervoor dat je vanaf nu elke ochtend kunt beginnen met een prachtig plaatje van Puglia op je scherm, met vijf kleurrijke wallpapers. Van het sprookjesachtige Polignano al Mare tot een karakteristieke trullo op het platteland van Puglia (met de kenmerkende rode aarde én een eeuwenoude olijfboom), van een roodgekleurde Ape in Ceglie Messapica tot de meest gefotografeerde deur in het witte stadje Ostuni. Natuurlijk ontbreekt ook de blauwer dan blauwe zee niet, met een schitterend stukje van de rotskust in de Salento.

Klik op onderstaande afbeeldingen om de wallpaper(s) van je keuze te downloaden. Wil je ze allemaal? Gebruik dan deze link!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

3 reacties

  1. Hartelijk dank voor jullie prachtige nieuwsbrief elke keer weer.
    Wat Puglia betreft ben ik al een tijdje op zoek naar de betekenis van de symbolen op de daken van de trulli, o.a. in Alberabello. Ik weet dat het om oude tekens gaat die iets zouden betekenen of bezweren, maar ik kan er niet echt informatie over vinden. Misschien lukt dat via Ciao Tutti; dat hoop ik van harte.
    Veel dank alvast en een vriendelijke groet,
    Joke

  2. Ciao Joke, grazie voor je reactie. De verschillende symbolen op de trulli zijn deels magische, deels christelijke symbolen. Deze website geeft een mooi overzicht > http://www.tuttoalberobello.it/it/pagina.asp?a=Alberobello&p=Simboli

  3. Dankje voor deze prachtige en kleurrijke wallpapers! Die van Ostuni is mijn favoriet, geeft een instant vakantiegevoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *