Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Mijn Puglia – de beste tips voor je vakantie in de hak van de Italiaanse laars

Het is zover: Saskia’s nieuwe boek, Mijn Puglia is nu verkrijgbaar, mét persoonlijke boodschap van Saskia!

Bestel Mijn Puglia via deze link

Mijn Puglia is een persoonlijke reisgids met veel fijne tips, unieke adresjes en bijzondere bezienswaardigheden. Ga samen met Saskia op ontdekking in Puglia en je zult de prachtige regio voor altijd in je hart sluiten.

Saskia: ‘Er is niets zo heerlijk als rijden door Puglia, met de aanblik van de puntdaken van de trulli die overal omhoog piepen, uitgestrekte olijfboomgaarden, felrode klaprozen, witte huisjes die zo prachtig afsteken tegen al het groen of het blauw van de zee, oude Fiats die hier nog meer dan elders in Italië rondrijden, tafels vol antipasti

Laat je meevoeren naar pareltjes als Lecce en Monopoli, maar ook naar kleinere plaatsen, buiten de gebaande paden. Toer langs de schitterende kust van de Salento, ontdek een magisch kasteel en proef de voortreffelijke keuken van Puglia. Vergeet ook het prachtige Matera (Basilicata) niet, stad van de Sassi (grotwoningen).’

Bestel een gesigneerd exemplaar!

Als lezer van Ciao tutti kun je een gesigneerd exemplaar van Mijn Puglia bestellen. Klik hiervoor op onderstaande link en vul je gegevens (en eventueel een gewenste signeertekst) in.

Bestel Mijn Puglia via deze link

Een klein voorproefje:

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

9 reacties

 1. Op welk uur zal Saskia aanwezig zijn in Tongeren op 5 mei?

 2. Ciao! Het event duurt van 13.00 tot 18.00 uur en dus ben ik er ook al die tijd, in een eigen stand. Tot dan!

 3. Wat een schitterend boek, zo blij mee! Zo kan ik me handig en op een leuke manier voorbereiden op onze reis naar Puglia. De foto’s zijn ook prachtig. Heel erg compleet en met superleuke tips.
  Het enige dat ik mis is een landkaartje van Puglia waarop ik de beschreven plaatsen kan opzoeken. Ik wil er graag eentje uitprinten en in het boek stoppen, heb jij misschien een tip welke ik dan het beste kan gebruiken?

 4. Ciao Jet, en grazie voor je mooie compliment! Ik gebruik zelf altijd alleen maar Google Maps – op de computer als voorbereiding en onderweg op m’n telefoon (die je dan tegelijk desgewenst ook de weg wijst). Handig omdat je er meteen ook allerlei plekken op kunt zetten (zoals ik bijvoorbeeld deed met alle blogs die online staan op https://ciaotutti.nl/reizen-door-italie/puglia/ontdek-de-mooiste-plekken-regio-apulie/ ) Het probleem met printen (en ook voor in een boek) is namelijk dat je eigenlijk niet ver genoeg kunt inzoomen, dan blijft het toch een overzichtskaart (of je moet heel veel printjes maken). Een goede (gedetailleerde) landkaart naast het boek haal je bijvoorbeeld bij de ANWB, als je toch graag iets op papier fijner vindt. Buon viaggio!

 5. Guine Moerman- Jenniskens

  Het mannetje zit er nog in Gallipoli, ik heb hem zijn foto laten zien, hij vond het heel leuk. Helaas kan ik hier geen foto bijvoegen. Ik wil m wel aan je mailen.

 6. Wat leuk Guine! En mailen mag altijd, naar blog@ciaotutti.nl Grazie mille!

 7. Wilma Boetius van Emmerloot

  Ciao Sakia,
  Ik ben zo blij met je nieuwe boek, wat ik vanmiddag heb gekocht bij Culitalia in Valkenburg.
  Leuk je persoonlijke woordje in mijn boek.
  Op FB heb ik foto’s gezet van jou en je boeken.
  Ik vond het een hele leuke kennismaking met jou!
  Ci vediamo un altra volta

 8. Weet iemand of er daar in de wintertijd winkels dicht zijn?

 9. Er wonen ook heel veel mensen in Puglia, dus in de winter is niet alles dicht. Als je een specifieke plek / winkel bedoelt, dan zou ik dat van tevoren checken, maar in het algemeen gaat het leven in de steden en dorpen in de winter gewoon door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *