Ontdek Italië op een Vespa!

Mijn Puglia – bestel een gesigneerd exemplaar van Saskia’s nieuwe boek!

Het is zover: Saskia’s nieuwe boek ligt bij de drukker! Nog een dikke drie weken geduld en dan hebben we het echt in handen… Dat betekent dat je Mijn Puglia nú kunt bestellen, zodat je het straks als eerste in huis hebt!

Bestel Mijn Puglia via deze link

Mijn Puglia is een persoonlijke reisgids met veel fijne tips, unieke adresjes en bijzondere bezienswaardigheden. Ga samen met Saskia op ontdekking in Puglia en je zult de prachtige regio voor altijd in je hart sluiten.

Voor de eerste bestellers van Mijn Puglia hebben we bovendien een extraatje: je krijgt er een prachtige printable bij, met de 25 highlights van Puglia in een schitterend design van M-Sjtiehl. Binnen 48 uur na je bestelling ontvang je de printable op het bij je bestelling opgegeven e-mailadres.

deze printable krijg je als extraatje bij je bestelling van Mijn Puglia
(geldig tot en met 10 april 2019)

Saskia: ‘Er is niets zo heerlijk als rijden door Puglia, met de aanblik van de puntdaken van de trulli die overal omhoog piepen, uitgestrekte olijfboomgaarden, felrode klaprozen, witte huisjes die zo prachtig afsteken tegen al het groen of het blauw van de zee, oude Fiats die hier nog meer dan elders in Italië rondrijden, tafels vol antipasti

Laat je meevoeren naar pareltjes als Lecce en Monopoli, maar ook naar kleinere plaatsen, buiten de gebaande paden. Toer langs de schitterende kust van de Salento, ontdek een magisch kasteel en proef de voortreffelijke keuken van Puglia. Vergeet ook het prachtige Matera (Basilicata) niet, stad van de Sassi (grotwoningen) en Culturele Hoofdstad van Europa 2019.’

Bestel een gesigneerd exemplaar!
Als lezer van Ciao tutti kun je een gesigneerd exemplaar van Mijn Puglia bestellen. Klik hiervoor op onderstaande button en vul je gegevens (en eventueel een gewenste signeertekst) in.

Bestel Mijn Puglia via deze link

Saskia zal op woensdag 10 en donderdag 11 april je bestelde boek voorzien van een persoonlijke noot. De boeken gaan dan meteen op de post, zodat je – als de postbodes meewerken – tijdens het weekend al kunt genieten van de mooiste verhalen, tips en foto’s voor je vakantie naar Puglia. Heerlijk wegdromen!

Een klein voorproefje:

Boekpresentatie in Meerssen
Op zondag 14 april zal Mijn Puglia officieel worden gepresenteerd. Via deze link vind je alle details. Er zijn nog een paar plaatsen, dus bedenk je niet te lang als je erbij wil zijn. Uiteraard krijgt iedereen die 14 april aanwezig zal zijn de Puglia-printable die we aan het begin van dit artikel noemen ook!

Live signeersessie tijdens Ciao Tongeren
Op zondag 5 mei zal Saskia aanwezig zijn tijdens Ciao Tongeren. Uiteraard mét een stapel Mijn Puglia (en natuurlijk kun je ook haar eerdere boeken kopen plus Italiaanse ansichtkaarten en andere verrassingen), dus ze signeert ook dan graag een exemplaar voor je!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze City Walks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *