Home » Italiaans eten » Sneak preview van onze receptenspecial
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Sneak preview van onze receptenspecial

Ciao tutti!

Begin januari vroegen we jullie om te stemmen op een van de drie ontwerpen voor onze volgende special, bomvol Italiaanse recepten. Jullie reageerden massaal via een reactie onder aan de blog, via Facebook en via Twitter. Al snel werd duidelijk dat de ‘strijd’ zou gaan tussen cover A en cover B. Beide ontwerpen hadden duidelijk fans! Maar er kan er maar één de winnaar zijn en uiteindelijk heeft cover B gewonnen, met een neuslengte (12 stemmen) verschil.

cover2

Wél krijgt de special de titel van cover A; Italië op tafel. Patruschka van Le Bon Vintage, die de covers heeft ontworpen, zal de titel aanpassen. Ook de gerechten op de cover zal ze komende week aanpassen aan de inhoud van de special, zodat jullie straks meteen zien wat je op tafel kunt toveren.

Vandaag geven we alvast een sneak preview van een aantal thema’s in deze receptenspecial (die op 1 februari a.s. verschijnt), zodat jullie je al kunnen verheugen op het lekkers dat komen gaat. Per thema hebben we steeds 4 recepten verzameld, omdat Ciao tutti op 1 februari precies 4 jaar bestaat. Een mooie reden voor een culinair Italiaans feestje!

aubergine cocktails fruit koffie mozzarella pasta pesto Puglia

De recepten in deze zesde Ciao tutti Special zijn niet alleen de favorieten van Saskia en Willemijn, maar ook van een aantal collegabloggers. Maar daarover 1 februari meer!

Ook onze gezamenlijke oud-stagiaire Marieke werkte mee, vanuit Rome. Marieke woont sinds kort in de Eeuwige Stad en zal binnenkort ook een keer verslag doen van haar belevenissen daar.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Een reactie

  1. Dat ziet er allemaal heel mooi en lekker uit!
    Aftellen dus maar snel……!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *