Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

De beste tips en mooiste bezienswaardigheden in Italië op de kaart

Met deze handige feature, een inzoombare Google Maps-kaart van heel Italië, vind je al onze tips voor Italië terug. Heel handig ter inspiratie voor je vakantie of stedentrip!

Op veler verzoek zijn de meeste van onze reisblogs nu op deze kaart terug te vinden. Ze zijn verdeeld in vier categorieën:

*bezienswaardigheden, tips en activiteiten (te herkennen aan het groene icoontje van een landkaart)
*culinaire tips zoals restaurants, bars en wijnproeverijen (te herkennen aan een rood icoontje van een bord met bestek)
*accommodaties zoals bed & breakfasts, agriturismo’s, vakantiehuizen en hotels (te herkennen aan het gele icoontje van een bed)
*City Walks (te herkennen aan een blauw icoontje van een toerist met rugzak)

Wil je nog wat meer inzoomen? We maakten voor een aantal regio’s aparte kaarten (de overige regio’s volgen zo snel mogelijk):

*Piemonte
*Ligurië
*Veneto
*Emilia-Romagna
*Toscane
*Umbrië
*Le Marche
*Lazio
*Campanië
*Puglia
*Sicilië
*Sardinië

Download ook de gratis Ciao tutti app!

In de gratis Ciao tutti app zijn alle tips die we de afgelopen jaren hier op Ciao tutti deelden nog beter terug te vinden. Bovendien delen we in de app nóg meer tips dan op deze website.

Vanaf je vakantiebestemming zie je op de kaart bij de plekken die wij de moeite waard vinden vanzelf rondjes verschijnen, met per plek onze review en meestal ook een button naar meer informatie – ofwel op Ciao tutti ofwel op een andere relevante website.

Je kunt op de kaart in- en uitzoomen om te zien wat er in de buurt allemaal nog meer te doen is. Let wel: door de hoeveelheid tips kan het soms even duren voor je alle rondjes ziet opduiken. Probeer niet te snel in/uit te zoomen, maar geef de app even de tijd je locatie te bepalen en alle tips op te halen.

Geniet van alle voorpret en buon viaggio!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips