Ga op pad met onze City Walks!

Ciao tutti trakteert!

Ciao tutti trakteert jullie niet alleen elke dag op bits of bites uit of over Italië, maar heeft ook zeer regelmatig speciale kortingen en winacties voor jullie in petto. Op deze pagina staan alle acties bij elkaar, zodat je in één oogopslag kunt zien of er iets leuks voor je bij zit.

Win een citytrip voor twee!
Naast schilderachtige landschappen, die geweldige keuken en het heerlijke klimaat staat Italië ook bekend om haar schitterende steden. Rome, Florence, Venetië, Milaan en Verona, maar ook Turijn, Genua, Napels, Lecce en Palermo zijn stuk voor stuk een bezoek meer dan waard.

Namens Goedkoopste Stedentrip mag een van jullie helemaal gratis een Italiaanse stad bezoeken! Je maakt namelijk kans op een stedentripcheque t.w.v. € 350,- (in te wisselen voor een complete citytrip voor twee personen bij een van de met Goedkoopste Stedentrip samenwerkende reisorganisaties naar keuze, zoals TUI, Bebsy, Kras of Vakantiediscounter).

Kans maken? Vul dan voor zaterdag 16 december 2017 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Citytrip (bij Wat wil je winnen?) én geef in het berichtvak antwoord op de volgende vraag: Naar welke Italiaanse steden tref je complete citytrips onder de € 100,- p.p. op Goedkoopstestedentrip.nl? De gelukkige winnaar krijgt meteen na afloop van de actie persoonlijk bericht en kan dan voor 2018 een mooie stedentrip plannen!

Win een Panettone Classico Glassato van Bonifanti!
In de Panettone-shop schittert de Panettone Classico Glassato van Bonifanti. We mogen drie lezers blij maken met deze pracht van een panettone!

Bonifanti’s Panettone Classico Glassato (€ 17,95) weegt maar liefst 750 gram en is gevuld met rozijnen en gekonfijte sinaasappel- en citroenschillen. Bovenop prijkt een laag van verkruimelde hazelnoten en hele amandelen. De panettone is met de hand feestelijk verpakt, waarmee het ook een perfect decembercadeau is. Lees hier meer over deze bijzondere panettone.

Kans maken? Vul dan voor 30 november 2017 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. panettone (bij Wat wil je winnen?). De drie winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Win een verrassend Romeins kookboekje!
Avontuurlijke foodies, nieuwsgierige kokers en kookgrage geschiedenisliefhebbers opgelet: Ciao tutti’s gastblogger Manon Henzen van eet!verleden heeft een verrassend mooi Romeins kookboekje gemaakt.

Garum & duivelsdrek. De Romeinse keuken voor de tafel van nu laat zien hoe inspirerend de antieke Romeinse keuken is in de hedendaagse keuken. Namens Manon mogen we drie lezers blij maken met dit smakelijke boekje (waarover je in deze blog meer leest).

Kans maken? Vul dan voor 30 november 2017 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Garum & duivelsdrek. Prijswinnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Win kaartjes voor de film Il colore nascosto delle cose
Vanaf 30 november draait er weer een heerlijke Italiaanse film in de bioscopen: Il colore nascosto delle cose, een romantisch drama van Silvio Soldini (die ons eerder al verraste met Pane e tulipani) met in de hoofdrollen Valeria Golino en Adriano Ginnini. Wij mogen drie lezers blij maken met twee kaartjes voor deze film (lees hier meer over deze film en bekijk de trailer).

Kans maken? Vul dan voor 30 november 2017 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Il colore nascosto delle cose. Prijswinnaars krijgen meteen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Win Het geheim van de thee
Namens Xander Uitgevers mogen we drie lezers blij maken met een exemplaar van deze heerlijke roman. Via deze link lees je alvast een fragment uit Het geheim van de thee.

Kans maken? Vul dan voor 30 november 2017 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Het geheim van de thee. Prijswinnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Win de roman Strikken van Domenico Starnone
Onlangs verscheen bij uitgeverij Atlas Contact de roman Strikken, geschreven door Domenico Starnone, die deze zomer werd ontmaskerd als de man achter het pseudoniem Elena Ferrante – ook al zijn er ook stemmen die beweren dat Starnone al jarenlang met de echte Ferrante, de literaire vertaalster Anita Raja, getrouwd is.

Namens uitgeverij Atlas Contact mogen we vijf lezers blij maken met een exemplaar van Strikken. Via deze link delen we ook alvast een fragment.

Kans maken?  Vul dan voor 30 november 2017 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Strikken. Prijswinnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

 

MAIL&WINFORMULIER

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

Ontdek onze droomplekken in Italië!