Ontdek onze City Walks

Ciao tutti trakteert!

Ciao tutti trakteert jullie niet alleen elke dag op bits of bites uit of over Italië, maar heeft ook zeer regelmatig speciale kortingen en winacties voor jullie in petto. Op deze pagina staan alle acties bij elkaar, zodat je in een oogopslag kunt zien of er iets leuks voor je bij zit.

Win een vakantie op Sardinië!
Ciao tutti bestaat zeven jaar en dat vieren we natuurlijk in stijl: met een schitterende winactie in samenwerking met onze vrienden van Tritt – Case in Sardegna.

Hans, de eigenaar van Tritt, heeft ter ere van onze zevende verjaardag een prachtige accommodatie op Sardinië uitgezocht waar een van jullie zich samen met zijn of haar partner of een vriend(in) mag laten verwennen: Suaraccia Resort. Dit resort ligt vlak bij de kust en beschikt over een eigen strand. Hoe heerlijk klinkt dat?!

In deze blog vind je alle details van de winactie en lees je hoe je kans maakt. In bocca al lupo!

Win de lekkerste wijnen uit het zuiden van Le Marche!
Op een jubileum moet getoost worden! Dat doen we dit jaar met heerlijke wijnen uit een nog vrij onbekend stukje Italië: Ascoli Piceno, in het zuiden van Le Marche. Hier worden onder meer een heerlijk frisse Pecorino, een plezierige Passerina en een rode Rosso Piceno Superiore gemaakt. Stuk voor stuk pareltjes van wijnen, waar we jullie graag mee laten kennismaken én van laten proeven. We mogen drie lezers blij maken met een prachtig proefpakket met zes verschillende flessen van PicenoWijnen!

Lees meer over deze heerlijke wijnen uit het zuiden van Le Marche

Ben je nieuwsgierig naar de wijnen uit de Piceno-streek? Namens PicenoWijnen mogen we drie lezers blij maken met een verrassingsdoos, met zes verschillende flessen wijn. Om kans te maken, vul je voor 1 maart 2017 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Picenowijnen (bij Wat wil je winnen?). De prijswinnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

thriller-het-hart-van-het-kwaad-luca-andrea

Win de thriller Het hart van het kwaad!
Op een koude winteravond is er niets fijners dan een spannend boek. Met Het hart van het kwaad, de debuutroman van de Italiaanse auteur Luca D’Andrea, zul je je geen moment vervelen en duik je al snel in een ijskoud avontuur.

Namens Xander Uitgevers mogen we niet alleen een fragment van Het hart van het kwaad delen, maar mogen we ook drie lezers blij maken met deze thriller.

Kans maken? Vul dan voor 21 februari 2017 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Het hart van het kwaad (bij Wat wil je winnen?). Prijswinnaars krijgen na afloop van de winactie persoonlijk bericht.

Win natuurlijke schoonheid van Bella Giornata!
Ter ere van Ciao tutti’s zevende verjaardag trakteert Bella Giornata op een prachtig pakket van IdeaToscana, met heerlijke verwennerij voor je huid uit la bella Toscana. Het pakket bestaat uit een antistress body-olie, een lipbalsem én een reissetje met onder meer shampoo, douchegel, bodylotion, handcrème en zeep. Lees meer over dit verwenpakket

Kans maken? Vul dan voor 28 februari 2017 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Bella Giornata (bij Wat wil je winnen?). De winnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

MAIL&WINFORMULIER

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

Ontdek Ciao tutti's droomplekken