Ga op pad met onze City Walks!

Ciao tutti trakteert!

Ciao tutti trakteert jullie niet alleen elke dag op bits of bites uit of over Italië, maar heeft ook zeer regelmatig speciale kortingen en winacties voor jullie in petto. Op deze pagina staan alle acties bij elkaar, zodat je in één oogopslag kunt zien of er iets leuks voor je bij zit.

Win een vakantie in zonnig Toscane!
Naast schilderachtige landschappen, schitterende steden en die geweldige keuken geniet je in Toscane ook van een fantastisch klimaat. Voor de maand september scoort de regio Toscane zelfs maar liefst een 8,7 op de Sunfactor van Waarschijntdezonwel.nl. Daarom trakteren we in samenwerking met Waarschijntdezonwel.nl op even heerlijk nazomeren in Toscane!

We mogen een van de Ciao tutti-lezers blij maken met een vakantie in Toscane t.w.v. € 449,-. Je kunt dit bedrag besteden aan een reis naar Toscane bij een met Waarschijntdezonwel.nl samenwerkende reisorganisatie naar keuze (te boeken in 2017).

Kans maken? Vul dan voor 31 juli 2017 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Vakantie in Toscane (bij Wat wil je winnen?) én geef in het berichtvak antwoord op de volgende vraag: wat is de gemiddelde Sunfactor score van de Toscane? Een kleine tip: het antwoord is te vinden op Waarschijntdezonwel.nl.

De prijswinnaars krijgt na afloop van de actie persoonlijk bericht en kan dan in overleg met Waarschijntdezonwel.nl een vakantie in Toscane t.w.v. € 449,- uitzoeken voor dit najaar!

Win het Vakantiekookboek Italië van Onno Kleyn!
Lekker, makkelijk en snel koken, dat is wat je op vakantie wil. Recepten die ook werken als je alleen een campinggasje of een vakantiehuiskeuken(tje) tot je beschikking hebt. Liefst met lokale ingrediënten, zodat je ook aan tafel helemaal in Italiaanse sferen bent. Het Vakantiekookboek Italië van Onno Kleyn bevat alles wat je daarvoor nodig hebt!

Namens uitgeverij Nijgh & Van Ditmar mogen we drie lezers blij maken met het Italiaanse vakantiekookboek. Kans maken? Vul dan voor 31 juli 2017 onderstaand mail&winformulier in, o.v.v. Vakantiekookboek Italië (bij Wat wil je winnen?). Prijswinnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Win het boek ‘Een zomer in Venetië’!
In Een zomer in Venetië maak je kennis met Addolorata Martinelli. Ze zou volmaakt gelukkig moeten zijn, want ze heeft alles waar ze ooit van droomde: een Italiaans restaurant in Londen, een man, een kind. Maar waarom heeft ze dan het gevoel dat er iets mist?

Als Addolorata een vernietigende culinaire recensie voor haar kiezen krijgt wordt het haar opeens pijnlijk duidelijk: wat ze kwijt is, is haar liefde voor koken. Ze vertrekt naar Venetië, vastbesloten om deze zomer te herontdekken wat belangrijk is in het leven: koken, eten en zichzelf. Maar Venetië heeft meer voor haar in petto…

Namens uitgeverij De Fontein mogen we drie lezers blij maken met het heerlijke Een zomer in Venetië. Kans maken? Vul dan voor 31 juli 2017 onderstaand mail&winformulier in, o.v.v. Een zomer in Venetië (bij Wat wil je winnen?). Prijswinnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Win het boek Italië en haar mysteries!
De vele monumenten en mysteries van Italië intrigeerden Italiëliefhebber Hans Ester dusdanig dat hij besloot langdurig door dit fraaie land te reizen om een aantal van deze geheimen te kunnen ontrafelen. Zijn bijzondere ontdekkingen resulteerden in het boek Italië en haar mysteries. Namens uitgeverij Edicola mogen we drie lezers blij maken met dit nieuwe boek.

Kans maken? Vul dan voor 31 juli 2017 onderstaand mail&winformulier in, o.v.v. Italië en haar mysteries (bij Wat wil je winnen?). Prijswinnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Win Italiaans parfum uit Keulen!
In de achttiende eeuw was het de Italiaanse familie Farina die Keulen in één klap wereldberoemd maakte, met het parfum Farina 1709. Alhoewel de meeste mensen bij Keulen meteen aan een ander parfum denken, namelijk 4711 – oftewel Eau de Cologne, is het dit Italiaanse parfum dat de stad geurtechnisch op de kaart zette.

Nieuwsgierig naar dit verhaal? We doen het in deze geurige blog helemaal uit de doeken. Ook namen we tijdens ons bezoek aan Keulen drie miniatuurflesjes Farina 1709 voor jullie mee. Kans maken op zo’n prachtig flesje Keuls water? Vul dan voor 31 juli 2017 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Farina 1709 (bij Wat wil je winnen?). Prijswinnaars krijgen na afloop van de winactie persoonlijk bericht.

MAIL&WINFORMULIER

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

Ontdek onze droomplekken in Italië!