Ontdek Ciao tutti's droomplekken!

Ciao tutti trakteert!

Ciao tutti trakteert jullie niet alleen elke dag op bits of bites uit of over Italië, maar heeft ook zeer regelmatig speciale kortingen en winacties voor jullie in petto. Op deze pagina staan alle acties bij elkaar, zodat je in een oogopslag kunt zien of er iets leuks voor je bij zit.

 

Win een weekje vakantie in Toscane!
Bij Badia a Passignano stuitten we op een prachtig vakantiehuis, net even buiten het dorpje, omgeven door uitgestrekte wijngaarden en met alles wat een vakantie in Toscane zo heerlijk maakt binnen bereik. Lees meer

Interhome stelt een verblijf van een week bij dit vakantiehuis ter beschikking, van 20 tot 27 mei 2017, op basis van logies in het genoemde driekamerappartement (t.w.v. € 460,-). Alles is inbegrepen zoals beschreven op de website van Interhome, met uitzondering van optionele zaken die ter plaatse afgerekend kunnen worden en de borg. Ook de reis naar Toscane is hier niet bij inbegrepen.

Van Ciao tutti krijg je daarbij een paar fijne City Walks in Toscane, zodat je goed voorbereid op pad kunt en de beste culturele en culinaire tips niet mist!

Kans maken op een weekje genieten in de Toscaanse heuvels? Vul dan onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Interhome Toscane (bij Wat wil je winnen). Op 31 maart 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Win De opvolger – Willemijns nieuwe boek over de tweede keizer van Rome
Drieëntwintig jaar lang zou Tiberius over Rome heersen, van 14 tot 37. Willemijn schetst in De opvolger. Tiberius en de triomf van het Romeinse keizerrijk een beeld van zijn onwaarschijnlijke weg naar de troon en de beruchte jaren van zijn keizerschap. Onderweg maak je kennis met het turbulente Rome van rond het jaar nul: van de exorbitante levensstijl van de Romeinse elite tot het politieke gekonkel in de senaat, van het straatrumoer tot het verraad en de machtswellust van de familie die ruim een halve eeuw over Rome heerste. Lees meer over De Opvolger (met alvast een veelbelovend fragment)

Willemijn heeft voor de lezers van Ciao tutti 5 exemplaren van De opvolger op haar bureau liggen, die ze zal voorzien van een persoonlijke opdracht. Kans maken op een gesigneerd exemplaar? Vul dan voor 31 maart 2017 het mail&winformulier onder aan deze blog in o.v.v. De opvolger (bij Wat wil je winnen?). De winnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Win het supersnelle zoekboek Ferrari Zoek&Vind
Voor alle kleine Ferrari-fans die dromen van een rode raceauto, is er nu een verzameling Ferrari’s in boekvorm, met Ferrari Zoek&Vind, een stijlvol uitgevoerd zoekboek. Elke spread is een ingenieus zoekspel vol optische illusies, verrijkt met flapjes waaronder nog veel meer te ontdekken valt. Lees meer over Ferrari Zoek&Vind

Ciao tutti mag van uitgeverij Holland drie lezers blij maken met dit zoekboek. Kans maken? Vul dan voor 31 maart 2017 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Ferrari Zoek&Vind (bij Wat wil je winnen?). De winnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

MAIL&WINFORMULIER

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

Ga op pad met onze City Walks!