Ga op pad met onze City Walks!

Ciao tutti trakteert!

Ciao tutti trakteert jullie niet alleen elke dag op bits of bites uit of over Italië, maar heeft ook zeer regelmatig speciale kortingen en winacties voor je in petto. Op deze pagina staan alle acties bij elkaar, zodat je in één oogopslag kunt zien of er iets leuks voor je bij zit.

Win Italiaanse (kerst)koekjes van Mondo di Laura!
Laura doet al haar hele leven niets liever dan koekjes bakken. Als kind bracht ze samen met nonna, oma, Clementina uren in de keuken door. Ze mengde bloem, water en andere ingrediënten tot koekjesdeeg en schoof bakplaat na bakplaat in de oven, voor een koektrommel vol geurige biscotti.

Nog altijd bakt ze graag, maar inmiddels heeft de oven van haar oma plaats gemaakt voor een professioneler exemplaar. Haar werkwijze is gelukkig grotendeels overeind gebleven: een handvol kwalitatief goede ingrediënten (waarbij ze nooit melk en conserveringsmiddelen gebruikt), authentieke recepten (van onder meer haar oma en tantes) en alle aandacht voor elk koekje. Lees onze blog over de koekjes van Laura

Namens MariCase mogen we vier lezers blij maken met een pakket met lekkere koekjes van Laura. Het pakket omvat twee grote kerstkoekjes, een doos met een van de klassieke koekjes (met havermout, chocolade of kruiden) en een zakje mini-koekjes.

Kans maken? Vul dan voor 15 december onderstaand mail&winformulier in o.v.v. kerstkoekjes (bij Wat wil je winnen?). Vul in het berichtveld ook je adres in. Prijswinnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht. We zullen de koekjes meteen opsturen, zodat je er met kerst lekker van kunt genieten!

Win een setje Italiaanse kerstkaarten!
Op zoek naar bijzondere kerstkaarten stuitten we op de kerstkaartencollectie van Little Rome. Er is voor ieder wat wils: van sneeuwsterren tot rendieren, van kerstbomen tot kerstkransjes en kerstballen. Een aantal kaarten is al voorzien van de Italiaanse kerstwens Buon Natale, maar meer inspiratie voor Italiaanse kerstwensen vind je in deze blog.

Wij hebben al een mooie stapel kaarten besteld en namens Little Rome mogen we ook drie Ciao tutti-lezers blij maken met een pakket kerstkaarten, bestaande uit vijf kaarten uit Little Romes kerstkaartencollectie. Het is een verassing welke kaarten je ontvangt, maar zeker is dat je met het Italiaanse design een aantal vrienden of familieleden heel blij zult maken…

Kans maken? Vul dan voor 15 december onderstaand mail&winformulier in o.v.v. kerstkaarten (bij Wat wil je winnen?).

Met korting logeren bij The Beehive in Rome
Wil je deze winter proeven van alle lekkers dat Rome te bieden heeft? Bij onze vrienden van The Beehive slaap je nu met extra korting. Als je bij het boeken de code blogciaotuttiWIR gebruikt, profiteer je van 10% korting (geldig tot en met eind februari 2019, met uitzondering van 31 december en 1 januari).

Korting op een poster met jouw favoriete plekken in Puglia!
Met deze unieke A3-reisposter van Postertime geniet je lekker lang na van je prachtige reis naar Puglia. Je kunt de tekst volledig personaliseren, met de meest bijzondere plaatsen en plekken in Puglia die je in je hart hebt gesloten.

Het ontwerp van de poster is gebaseerd op de ouderwetse bus- en tramborden uit Londen, maar vertelt jouw eigen persoonlijke reis. Leg je favoriete plekken in Puglia vast en je creëert een blijvende, unieke herinnering aan je reis door dit prachtige stukje Italië!

Zo’n poster (beschikbaar in verschillende kleuren) is een ideaal cadeau voor elke Italiëliefhebber. Met de feestdagen in zicht mogen we namens Postertime trakteren op 15% korting op je bestelling. Gebruik hiervoor bij het afrekenen in de webshop van Postertime 15-CIAOTUTTI (geldig tot en met 14 december 2018).

MAIL&WINFORMULIER

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

Ontdek onze droomplekken in Italië!