Home » Reizen door Italië » Met de AutoSlaapTrein naar Italië
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Met de AutoSlaapTrein naar Italië

Helaas hebben we op 15 april 2015 vernomen dat EETC Vakantietreinen BV, de organisatie die de AutoSlaapTrein exploiteert, heeft besloten haar activiteiten per direct te beëindigen. De autotreinen zullen niet meer rijden. Mocht er enige verandering in de situatie komen, dan melden we dit uiteraard.

EETC Autoslaaptrein Den Bosch - Alessandria EETC Autoslaaptrein Den Bosch - Alessandria

De AutoSlaapTrein brengt je veilig, comfortabel en snel van Den Bosch naar Alessandria (in Piemonte) of naar Livorno (aan de kust van Toscane).

EETC Autoslaaptrein Den Bosch - AlessandriaLivorno-Terrazza-Mascagni (1)

Hier rijd je je auto zo van de trein om door te toeren naar je bestemming, of je nu vakantie viert aan een van de meren, in de wijngaarden van Piemonte of te midden van de Toscaanse heuvels. De boot nemen kan ook; vanuit Livorno reis je dan comfortabel door naar Sardinië.

De AutoSlaapTreinen zijn directe vakantietreinen; eenmaal ingecheckt hoef je dus niet meer over te stappen. Dat scheelt een hoop gesjouw met koffers. Bovendien kun je zo alles meenemen wat je maar wil, zonder te letten op het aantal koffers of het aantal kilo’s bagage.

EETC Autoslaaptrein Den Bosch - AlessandriaEETC Autoslaaptrein Den Bosch - Alessandria

De aankomst- en vertrektijden zijn zoveel mogelijk afgestemd op de aankomsttijden die de vakantieadressen in het hoogseizoen hanteren, zodat je volop kunt genieten van elke vakantiedag. Zo begint de vakantie al meteen als je de auto in Den Bosch op de AutoSlaapTrein rijdt. Iedereen kan in een fijne coupé lekker achteroverleunen met een goed boek of fijne muziek of gezellig spelletjes doen. Voor kinderen is zo’n treinreis natuurlijk één groot avontuur, maar ook als volwassene zul je van het voorbijschietende uitzicht en de bijzondere sfeer aan boord genieten.

EETC Autoslaaptrein Den Bosch - Alessandria EETC Autoslaaptrein Den Bosch - Alessandria

Het grote voordeel? Je komt heerlijk uitgerust aan in Italië. Een ontbijt en een warme maaltijd zijn bij de prijs inbegrepen, maar je kunt ook voor een echt diner terecht in de speciale restauratiewagen (hiervoor moet je wel even reserveren).

EETC Autoslaaptrein Den Bosch - Alessandria EETC Autoslaaptrein Den Bosch - Alessandria

Ook voor de motor of fiets kun je overigens gebruik maken van de AutoSlaapTrein. Zelfs zonder voertuig kun je meetreinen naar Alessandria of Livorno. Er geldt dan uiteraard een gereduceerd tarief.

EETC Autoslaaptrein Den Bosch - Alessandria

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Een reactie

  1. Heel jammer dat de trein gestopt is in Nederland! Heb er vroeger veel gebruik van gemaakt met autovakanties, maar zou nu graag met de motor op vakantie willen en een heel stuk van de reis willen overslaan. Vond wel tickets naar Verona, maar dan moeten we eerst naar Düsseldorf afreizen.

    Denk dat dit hem uiteindelijk wel gaat worden.

    Echt een geweldige foto met jullie allemaal aan een tafel vol met eten (memorabel).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *