Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ontdek de mooiste plekken van Piemonte

Op deze inzoombare Google Maps-kaart van Piemonte vind je al onze relevante reisblogs terug: mooie steden, kleurrijke plaatsjes die je niet mag missen, de mooiste accommodaties (van bed & breakfasts tot agriturismi), bijzondere bezienswaardigheden en culinaire adresjes…

Handig ter voorbereiding van je vakantie maar ook als je ter plekke op zoek bent naar een fijne bestemming voor een uitstapje!

Alle reisblogs zijn verdeeld in vier categorieën: zien & doen (te herkennen aan het groene icoontje van een landkaart), eten & drinken (te herkennen aan een rood icoontje van een bord met bestek), overnachten (te herkennen aan het gele icoontje van een bed) en City Walks (te herkennen aan een blauw icoontje van een toerist met rugzak).

Download ook de gratis Ciao tutti app!

In de gratis Ciao tutti app zijn alle tips die we de afgelopen jaren hier op Ciao tutti deelden nóg beter terug te vinden. Vanaf je vakantiebestemming zie je op de kaart bij de plekken die wij de moeite waard vinden vanzelf icoontjes verschijnen, met per plek onze review en meestal ook een button naar meer informatie – ofwel op Ciao tutti ofwel op een andere relevante website.

Je kunt op de kaart in- en uitzoomen om te zien wat er in de buurt allemaal nog meer te doen is. Let wel: door de hoeveelheid tips kan het soms even duren voor je alle icoontjes ziet opduiken. Probeer niet te snel in/uit te zoomen, maar geef de app even de tijd je locatie te bepalen en alle tips op te halen. In dit artikel lees je meer over onze app.

Geniet van alle voorpret en buon viaggio!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

7 reacties

 1. Hallo Saskia,

  Wellicht ken je me nog van op het vliegveld naar Rome met de pastoor en vrienden. We zitten op dit moment in Piemonte en wat maak je me toch iedere keer gelukkig met je boeken, tips en website. Dank je wel, ga vooral zo doot.

  Groetjes
  Paul

 2. Hoi Saskia leuk al die mooie verhalen
  Heb je ook een tip iets buiten Turijn met trein verbinding voor een hotel?

 3. Grazie! En nee, nog niet – anders stond ‘ie al op de kaart 😉
  Maar je kunt eens kijken in Moncalieri, net buiten Turijn en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 4. Wat een leuke site! We zoeken in Piemonte een mooi en oorspronkelijk gebied waar je ook redelijk kan fietsen (zonder elektrische ondersteuning)
  Wat raad je ons aan?

 5. Ciao Klaas,

  zonder elektrische ondersteuning is in Piemonte wel een uitdaging, vanwege de vele heuvels. Een mooie route is Bar to Bar > http://www.langheroero.it/iat/allegati/BarToBar_ENG_Guida.pdf

 6. hoe en waar kan ik me aanmelden voor een truffelwandeling/zoektocht in week 37 in september.
  Graag contact ofwel informatie.
  alvast bedankt.

 7. Ciao Eugène,
  er is geen centrale aanmeldoptie of website. Je kunt het beste bij je accommodatie navragen met wie je op pad kan, want dit wordt allemaal zeer lokaal georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *