Download gratis de Ciao tutti app!

De mooiste cappuccino van Florence

News-Café-mooiste-cappuccino-Florence (17)

Een dag in Florence begint voor ons meestal met een cappuccino al bar. Meestal gaan we naar de dichtstbijzijnde koffiebar, waar de espressomachine al vroeg stoom afblaast en het gerinkel van kopjes en schotels een nieuwe dag inluidt.

Soms maken we echter een flinke omweg, voor de állermooiste cappuccino van Florence. Die wordt gemaakt door Marco van News Café, aan de Via del Giglio 59, tussen het station en de San Lorenzo. We hebben voor jullie in een fotoreeks vastgelegd hoe hij zijn kunststukjes creëert, want voor zijn kunstige cappuccino schieten woorden te kort:

News-Café-mooiste-cappuccino-Florence (1) News-Café-mooiste-cappuccino-Florence (2) News-Café-mooiste-cappuccino-Florence (3) News-Café-mooiste-cappuccino-Florence (6) News-Café-mooiste-cappuccino-Florence (7) News-Café-mooiste-cappuccino-Florence (9) News-Café-mooiste-cappuccino-Florence (10) News-Café-mooiste-cappuccino-Florence (11) News-Café-mooiste-cappuccino-Florence (13) News-Café-mooiste-cappuccino-Florence (15) News-Café-mooiste-cappuccino-Florence (16)

Ben je binnenkort in Florence? Ga dan zeker een bijzondere Florentijnse cappuccino drinken bij Marco – voor het mooiste souvenir dat je in Florence maar kunt proeven!

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *