Ontdek onze unieke City Walks in Italiaanse steden

Ontdek de mooiste plekken van Sardinië!

Op deze inzoombare Google Maps-kaart van Sardinië vind je al onze relevante reisblogs terug: kleurrijke plaatsjes die je niet mag missen, de mooiste accommodaties (van bed & breakfasts tot agriturismi), bijzondere bezienswaardigheden, mooie stranden, culinaire adresjes, monumentale tempels… Handig ter voorbereiding van je vakantie maar ook als je ter plekke op zoek bent naar een fijne bestemming voor een uitstapje!

Alle reisblogs zijn verdeeld in vier categorieën: zien & doen (te herkennen aan het groene icoontje van een landkaart), eten & drinken (te herkennen aan een rood icoontje van een bord met bestek), overnachten (te herkennen aan het gele icoontje van een bed) en City Walks (te herkennen aan een blauw icoontje van een toerist met rugzak).

Op zoek naar meer tips? Hier vind je al onze praktische tips voor je vakantie naar Sardinië en via deze link vind je alle boeken en reisgidsen over Sardinië. We maakten zelf ook een kleurrijke digitale reisgids voor Sardinië: Sardinië – Eiland vol verhalen, boordevol verhalen en tips over de mooiste plekken van het eiland

Geniet van alle voorpret en buon viaggio!

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *