Home » Reizen door Italië » Sardinië » Ontdek de mooiste plekken van Sardinië!
Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

Ontdek de mooiste plekken van Sardinië!

Op deze inzoombare Google Maps-kaart van Sardinië vind je al onze relevante reisblogs terug: kleurrijke plaatsjes die je niet mag missen, de mooiste accommodaties (van bed & breakfasts tot agriturismi), bijzondere bezienswaardigheden, mooie stranden, culinaire adresjes, monumentale tempels… Handig ter voorbereiding van je vakantie maar ook als je ter plekke op zoek bent naar een fijne bestemming voor een uitstapje!

Alle reisblogs zijn verdeeld in vier categorieën: zien & doen (te herkennen aan het groene icoontje van een landkaart), eten & drinken (te herkennen aan een rood icoontje van een bord met bestek), overnachten (te herkennen aan het gele icoontje van een bed) en City Walks (te herkennen aan een blauw icoontje van een toerist met rugzak).

Op zoek naar meer tips? Hier vind je al onze praktische tips voor je vakantie naar Sardinië en via deze link vind je alle boeken en reisgidsen over Sardinië. We maakten zelf ook een kleurrijke digitale reisgids voor Sardinië: Sardinië – Eiland vol verhalen, boordevol verhalen en tips over de mooiste plekken van het eiland

Geniet van alle voorpret en buon viaggio!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Geniet van de leukste routes door Italiaanse steden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *