Download gratis de Ciao tutti app!

Ontdek de mooiste plekken van Sardinië!

Op deze inzoombare Google Maps-kaart van Sardinië vind je al onze relevante reisblogs terug: kleurrijke plaatsjes die je niet mag missen, de mooiste accommodaties (van bed & breakfasts tot agriturismi), bijzondere bezienswaardigheden, mooie stranden, culinaire adresjes, monumentale tempels… Handig ter voorbereiding van je vakantie maar ook als je ter plekke op zoek bent naar een fijne bestemming voor een uitstapje!

Alle reisblogs zijn verdeeld in vier categorieën: zien & doen (te herkennen aan het groene icoontje van een landkaart), eten & drinken (te herkennen aan een rood icoontje van een bord met bestek), overnachten (te herkennen aan het gele icoontje van een bed) en City Walks (te herkennen aan een blauw icoontje van een toerist met rugzak).

Download ook de gratis Ciao tutti app!
In de gratis Ciao tutti app zijn alle tips die we de afgelopen jaren hier op Ciao tutti deelden nóg beter terug te vinden. Vanaf je vakantiebestemming zie je op de kaart bij de plekken die wij de moeite waard vinden vanzelf rondjes verschijnen, met per plek onze review en meestal ook een button naar meer informatie – ofwel op Ciao tutti ofwel op een andere relevante website.

Je kunt op de kaart in- en uitzoomen om te zien wat er in de buurt allemaal nog meer te doen is. Let wel: door de hoeveelheid tips kan het soms even duren voor je alle rondjes ziet opduiken. Probeer niet te snel in/uit te zoomen, maar geef de app even de tijd je locatie te bepalen en alle tips op te halen.

Nog meer tips voor je vakantie op Sardinië
Op zoek naar meer tips? Hier vind je al onze praktische tips voor je vakantie naar Sardinië en via deze link vind je alle boeken en reisgidsen over Sardinië. We maakten zelf ook een kleurrijke digitale reisgids voor Sardinië: Sardinië – Eiland vol verhalen, boordevol verhalen en tips over de mooiste plekken van het eiland

Geniet van alle voorpret en buon viaggio!

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Een reactie

  1. Er wordt weleens gezegd Sardinië is de Malediven van Europa en op sommige plekken zoals bij La Maddalena is dat ook echt zo! Een echte aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.