Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ontdek de mooiste plekken van Le Marche!

Op deze inzoombare Google Maps-kaart van Le Marche vind je al onze relevante reisblogs terug: bruisende steden, middeleeuwse dorpjes, kleurrijke plaatsjes die je niet mag missen, de mooiste accommodaties (van bed & breakfasts tot agriturismo’s), bijzondere bezienswaardigheden, mooie stranden, culinaire adresjes…

Handig ter voorbereiding van je vakantie maar ook als je ter plekke op zoek bent naar een fijne bestemming voor een uitstapje!

Alle reisblogs zijn verdeeld in vier categorieën: zien & doen (te herkennen aan het groene icoontje van een landkaart), eten & drinken (te herkennen aan een rood icoontje van een bord met bestek), overnachten (te herkennen aan het gele icoontje van een bed) en City Walks (onze stadswandelingen, te herkennen aan het blauwe icoontje van een wandelaar met rugzak).

Download ook de gratis Ciao tutti app!

In de gratis Ciao tutti app zijn alle tips die we de afgelopen jaren hier op Ciao tutti deelden ook terug te vinden. Bovendien delen we in de app nóg meer tips dan hier op de website.

Vanaf je vakantiebestemming zie je op de kaart bij de plekken die wij de moeite waard vinden vanzelf rondjes verschijnen, met per plek onze review en meestal ook een button naar meer informatie – ofwel op Ciao tutti ofwel op een andere relevante website.

Je kunt op de kaart in- en uitzoomen om te zien wat er in de buurt allemaal nog meer te doen is. Let wel: door de hoeveelheid tips kan het soms even duren voor je alle rondjes ziet opduiken. Probeer niet te snel in/uit te zoomen, maar geef de app even de tijd je locatie te bepalen en alle tips op te halen.

Nog meer tips voor Le Marche

Ga je op vakantie naar Le Marche? Check dan onze dubbeldikke digitale reisgids voor deze veelzijdige regio, met bijna 700 pagina’s aan verhalen, tips, foto’s en informatie.

We verzamelden al onze favoriete plekken: sfeervolle dorpjes, steden vol ‘geheime’ hoekjes, robuuste kastelen, schitterende stranden, fijne restaurants, enthousiaste wijnboeren, bijzondere villa’s en interessante musea, voor een onvergetelijke vakantie!

Bestel deze Special

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling ontvang je zowel op de website als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in pdf-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (pc, laptop, tablet en smartphone) van alle moois in de Special genieten.

Geniet van alle voorpret en buon viaggio!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

6 reacties

 1. Beste Saskia,

  Nadat we onze vakantie naar Kroatië door Corona last minute moesten annuleren waren we wanhopig op zoek naar een fijn alternatief. Onze zoektocht voor een mooie Agriturismo begon op verschillende websites (alles niet naar onze smaak of volgeboekt) en uiteindelijk kwam ik je site tegen! Wat een fijne tips voor accommodaties, allemaal even mooi.
  En gelukkig, ondanks dat er al veel bezet was een mooie lokatie gevonden.

  We hebben er, ondanks de eerste teleurstelling na de annulering , nu super veel zin in. Dankzij je mooie foto’s en inspiratie over Le Marche.
  Meteen ook maar je digitale reisgids besteld.

  Dank en een fijne zomer!

  groeten Marike

 2. Ciao Marike,
  wat fijn om te horen! Ik weet zeker dat jullie een heerlijke vakantie in Le Marche tegemoet gaan.
  Geniet van alle moois, buon viaggio!

 3. Waar ken je raften in de Marken? Beginnersniveau.

 4. Ciao Inge,
  daar hebben we geen ervaring mee, anders had je het op deze kaart kunnen vinden.
  Als je het vraagt aan de eigenaren van je verblijf, kunnen zij je vast verder helpen met tips in de omgeving.

 5. De beste restaurants voor de kerstmis in le marche?

 6. Voor kerst tippen we geen andere restaurants dan anders – in de Ciao tutti app vind je de meeste restauranttips terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *