Ontdek onze unieke City Walks in Italiaanse steden

Ontdek de mooiste plekken van Le Marche!

Op deze inzoombare Google Maps-kaart van Le Marche vind je al onze relevante reisblogs terug: kleurrijke plaatsjes die je niet mag missen, de mooiste accommodaties (van bed & breakfasts tot agriturismo’s), bijzondere bezienswaardigheden, mooie stranden, culinaire adresjes…

Handig ter voorbereiding van je vakantie maar ook als je ter plekke op zoek bent naar een fijne bestemming voor een uitstapje!

Alle reisblogs zijn verdeeld in vier categorieën: zien & doen (te herkennen aan het groene icoontje van een landkaart), eten & drinken (te herkennen aan een rood icoontje van een bord met bestek), overnachten (te herkennen aan het gele icoontje van een bed) en City Walks (onze stadswandelingen, te herkennen aan het blauwe icoontje van een wandelaar met rugzak).

Nog meer tips voor Le Marche
Ga je op vakantie naar Le Marche? Check dan onze dubbeldikke digitale reisgids voor deze veelzijdige regio, met bijna 700 pagina’s aan verhalen, tips, foto’s en informatie:

Bestel deze Special voor € 6,95

We verzamelden al onze favoriete plekken: sfeervolle dorpjes, steden vol ‘geheime’ hoekjes, robuuste kastelen, schitterende stranden, fijne restaurants, enthousiaste wijnboeren, bijzondere villa’s en interessante musea, voor een onvergetelijke vakantie!

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling ontvang je zowel op de website als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (je pc, laptop, tablet en smartphone) van alle moois in je nieuwe Special genieten.

Geniet van alle voorpret en buon viaggio!

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

4 reacties

 1. Beste Saskia,

  Nadat we onze vakantie naar Kroatië door Corona last minute moesten annuleren waren we wanhopig op zoek naar een fijn alternatief. Onze zoektocht voor een mooie Agriturismo begon op verschillende websites (alles niet naar onze smaak of volgeboekt) en uiteindelijk kwam ik je site tegen! Wat een fijne tips voor accommodaties, allemaal even mooi.
  En gelukkig, ondanks dat er al veel bezet was een mooie lokatie gevonden.

  We hebben er, ondanks de eerste teleurstelling na de annulering , nu super veel zin in. Dankzij je mooie foto’s en inspiratie over Le Marche.
  Meteen ook maar je digitale reisgids besteld.

  Dank en een fijne zomer!

  groeten Marike

 2. Ciao Marike,
  wat fijn om te horen! Ik weet zeker dat jullie een heerlijke vakantie in Le Marche tegemoet gaan.
  Geniet van alle moois, buon viaggio!

 3. Waar ken je raften in de Marken? Beginnersniveau.

 4. Ciao Inge,
  daar hebben we geen ervaring mee, anders had je het op deze kaart kunnen vinden.
  Als je het vraagt aan de eigenaren van je verblijf, kunnen zij je vast verder helpen met tips in de omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *