Home » Italië Special » Le Marche – kleurrijke reisgids voor een verrassend veelzijdige regio
Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

Le Marche – kleurrijke reisgids voor een verrassend veelzijdige regio

Ga je op vakantie naar Le Marche? Check dan onze dubbeldikke digitale reisgids voor deze veelzijdige regio, met bijna 700 pagina’s aan verhalen, tips, foto’s en informatie:

Bestel deze Special voor € 6,95

We verzamelden al onze favoriete plekken: sfeervolle dorpjes, steden vol ‘geheime’ hoekjes, robuuste kastelen, schitterende stranden, fijne restaurants, enthousiaste wijnboeren, bijzondere villa’s, interessante musea…

Elke pagina geeft weer hoe veelzijdig deze regio in het hart van Italië is. Aan de oostkant grenst de regio aan de Adriatische Zee, met schitterende stranden. Misschien vind je aan de voet van de Monte Conero wel de mooiste kustlijn van heel Italië…

In het binnenland vind je prachtige natuur, met een lappendeken van uitgestrekte wijnvelden, weilanden, bossen en bijzondere stadjes en dorpjes. Niet voor niets doet het landschap van Le Marche velen denken aan dat van Toscane, al vind je dit alles in Le Marche geconcentreerd op een veel kleinere oppervlakte.

Het is echter verre van terecht om de regio Le Marche ‘het nieuwe Toscane’ te noemen. Deze bijnaam suggereert immers een tweede plek ten opzichte van het populaire Toscane, terwijl de eigenheid van Le Marche deze regio juist zo bijzonder maakt. Het is een unieke regio, met verrassend veel sfeervolle dorpen, plekken waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan en waar je je vaak de enige toerist waant…

In deze Special (waarvan je hier nog wat meer pagina’s kunt bewonderen) nemen we je mee naar de mooiste plekken van Le Marche, naar de dorpjes, steden, heuvels en stranden die de regio tot een heerlijke vakantiebestemming maken. Met alle verhalen, tips en foto’s in deze Special wordt het een onvergetelijke vakantie, buon viaggio!

Bestel deze Special voor € 6,95

P.S. De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling ontvang je zowel op de website als in je email, een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (je pc, laptop , tablet of smartphone) van alle moois in deze Special genieten.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Geniet van de leukste routes door Italiaanse steden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *