Ontdek Italië op een Vespa!

Nieuw! Toscane-Nu: het online portal voor Toscane

De eerste (bijna) drie maanden van het bestaan als freelancer hebben ons al op veel verschillende plekken in Italië gebracht. Naast de plekken waar de blogs voor Ciao tutti ons brachten, reisden we voor de website over budgetbestemmingen de hele laars door, voor De duizend tinten van Toscane waren we in Toscane en gaan we er begin april nog eens heen, voor de laatste foto’s, voor Metro bezochten we Napels, voor Qualis Magazine Milaan en voor het afronden van Willemijns boek over Puglia vliegen we aanstaande maandag naar het diepe zuiden. Zeg nou zelf: we hebben toch een droombestaan? Er gaan elke dag nieuwe deuren open, die elke keer weer iets prachtigs herbergen…

Toscane-Nu 2

Elke keer als er weer een artikel verschijnt, maakt ons hart nog steeds een sprongetje. Want het blijft leuk om eerst fijn op pad te mogen, er dan over te kunnen schrijven en vervolgens je eigen verhaal terug te zien, klaar om door andere mensen gelezen te worden, die we hopelijk kunnen inspireren en extra kunnen laten genieten.

Sinds afgelopen weekend is het eerste grote Toscane-project van dit jaar in de lucht: de website Toscane-Nu. Op deze website nemen we je mee naar alle prachtige bezienswaardigheden in deze Italiaanse regio. We brengen een bezoek aan de mooiste steden en dorpjes, zoals Florence, Siena en San Gimignano. Met volop aandacht voor het historisch erfgoed, allerlei bijzondere bezienswaardigheden en de beste culinaire adressen om te proeven van de Toscaanse keuken. Daarnaast gaan we op ontdekkingstocht in de Toscaanse natuur, naar prachtige beeldenparken, stranden en natuurlijk de wijngebieden van de Chianti.

Toscane-Nu
Anders dan op Ciao tutti vind je hier niet zozeer persoonlijke verhalen (al hebben we de adressen uiteraard allemaal zelf uitgeprobeerd), maar vooral goede achtergrondinformatie over bezienswaardigheden en musea, een actuele agenda, met traditionele feesten, evenementen en bijzondere tentoonstellingen, en (binnenkort) speciale aanbiedingen. Zo kun je je vakantie naar Toscane nog beter voorbereiden, met alle informatie binnen handbereik.

Uiteraard blijven we op Ciao tutti ook gewoon doorschrijven over Toscane. We gaan er 31 maart vanuit Puglia heen, om de laatste foto’s voor De duizend tinten van Toscane te maken. We houden jullie natuurlijk op de hoogte, grasduin in de tussentijd alvast lekker op Toscane-Nu!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze City Walks

3 reacties

  1. Eigenlijk hebben jullie mijn droomjob…geniet ervan met volle teugen…toscane is meravigliosa….maar puglia is 100% magie.

  2. Prachtig dat je de Tarot Garden van Niki de St.Phalle op de cover van je boek hebt gezet.
    De Tarot Garden heeft ook bed and breakfast lijkt me heel romanties.
    veel succes met het boek

  3. Grazie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *