Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ontdek de mooiste plekken van de regio Veneto

Op deze inzoombare Google Maps-kaart van de regio Veneto, met grote trekpleisters als Venetië en Verona, vind je al onze relevante reisblogs terug: mooie stranden, middeleeuwse dorpjes, kleurrijke plaatsjes die je niet mag missen, de mooiste accommodaties (van bed & breakfasts tot agriturismi), bijzondere bezienswaardigheden, culinaire adresjes…

Handig ter voorbereiding van je vakantie maar ook als je ter plekke op zoek bent naar een fijne bestemming voor een uitstapje!

Alle reisblogs zijn verdeeld in vier categorieën: zien & doen (te herkennen aan het groene icoontje van een landkaart), eten & drinken (te herkennen aan een rood icoontje van een bord met bestek), overnachten (te herkennen aan het gele icoontje van een bed) en City Walks (met de blauwe wandelaar met rugzak).

Download ook de gratis Ciao tutti app!

In de gratis Ciao tutti app zijn alle tips die we de afgelopen jaren hier op Ciao tutti deelden nóg beter terug te vinden. Vanaf je vakantiebestemming zie je op de kaart bij de plekken die wij de moeite waard vinden vanzelf icoontjes verschijnen, met per plek onze review en meestal ook een button naar meer informatie – ofwel op Ciao tutti ofwel op een andere relevante website.

Je kunt op de kaart in- en uitzoomen om te zien wat er in de buurt allemaal nog meer te doen is. Let wel: door de hoeveelheid tips kan het soms even duren voor je alle icoontjes ziet opduiken. Probeer niet te snel in/uit te zoomen, maar geef de app even de tijd je locatie te bepalen en alle tips op te halen.

De leukste wandelingen in Venetië, Verona en Padova

Ontdek Venetië, Verona en Padova op een unieke manier, met onze Ciao tutti City Walks. Je kunt de Ciao tutti City Walks als pdf bestellen (dus als digitaal bestand voor op je laptop, tablet en smartphone). Er zijn drie stadswandelingen in Venetië verkrijgbaar:

Venetië – Cannaregio & San Michele

Het Venetië van Donna Leon

Castello – een stiller stukje Venetië

In Verona staat onze wandelroute natuurlijk in het teken van de liefde…

From Verona with Love

In Padova wandel je langs kleurrijke street art, onder schitterende sterrenhemels en naar een bijzondere heilige:

City Walk Padova

Digitale reisgids voor Venetië

Wil je nog dieper in Venetië duiken? Dan is de digitale Ciao tutti Special Venetië precies wat je zoekt.

In deze Special dwalen we door de straatjes en steegjes van de zes wijken, sestieri, van Venetië: San Marco, Castello, Santa Croce, San Polo, Dorsoduro en Cannaregio.

Daarnaast verkennen we de eilanden in de lagune, van het kleine kerkhofeiland San Michele tot het uitgestrekte Giudecca, van Murano en Burano tot het rustieke Torcello. Of je nu een dag, een weekend of langer naar Venetië gaat: onze verhalen, tips en foto’s mag je niet missen… Klik hier om de digitale Ciao tutti Special Venetië te bestellen!

NB: de Ciao tutti Special Venetië is een e-book (in pdf) met honderden pagina’s Venetiaanse inspiratie!

Geniet van alle moois in de regio Veneto, buon viaggio!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *