Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ontdek de mooiste plekken van Ligurië

Op deze inzoombare Google Maps-kaart van Ligurië vind je al onze relevante reisblogs terug: kleurrijke kustplaatsjes die je niet mag missen, bijzondere steden en dorpen in de heuvels, de mooiste accommodaties (van bed & breakfasts tot agriturismi), bijzondere bezienswaardigheden, mooie wandelingen en culinaire adresjes…

Handig ter voorbereiding van je vakantie maar ook als je ter plekke op zoek bent naar een fijne bestemming voor een uitstapje!

Alle reisblogs zijn verdeeld in vier categorieën: bezienswaardigheden en activiteiten (te herkennen aan het groene icoontje van een landkaart); culinaire tips (te herkennen aan een rood icoontje van een bord met bestek); accommodaties (te herkennen aan het gele icoontje van een bed) en City Walks (te herkennen aan een blauw icoontje van een toerist met rugzak).

Ontdek de Rivièra – van Marseille tot Viareggio

In onze ruim vierhonderdvijftig pagina’s tellende Special ontdek je heel veel moois aan de Rivièra – een van de weinige delen van Italië (en een stukje Frankrijk) waar het het hele jaar door goed toeven is. Er heerst altijd een aangenaam klimaat, met zeer zachte winters en zonnige zomers. Er bloeien niet voor niets zo veel kleurrijke oleanders, bougainvilles en zelfs palmbomen!

Bestel deze Special

Reis mee naar de Bloemenrivièra

De Riviera dei Fiori, de Bloemenrivièra, is de prachtige kuststrook tussen il mare, de zee, en i monti, de bergen. De Bloemenrivièra beslaat het westelijke deel van de regio Ligurië, met kustplaatsen als Ventimiglia, Bordighera en Sanremo. Maar ook in het binnenland parelen prachtige plaatsjes, vaak van middeleeuwse oorsprong. Ieder dorpje heeft zijn eigen geschiedenis, karakter, tradities en culinaire specialiteiten.

We nemen je mee naar al deze juweeltjes, tijdens een kleurrijke tocht langs de kust en door de valleien en bergen in het binnenland. We laten je genieten van de mooiste steden en sfeervolle dorpjes, van bijzondere bezienswaardigheden, zonnige stranden en interessante musea.

Ook tippen we een prachtig fietspad, gaan we op excursie om walvissen en dolfijnen te spotten en bezoeken we een onafhankelijk prinsdom. Geniet van alle moois aan de Bloemenrivièra, zowel aan zee als in de bergen!

Bestel deze Special

De Ciao tutti Specials zijn digitale uitgaven. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in pdf-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (computer, laptop, smartphone of tablet) van alle moois in de Special genieten.

Download ook de gratis Ciao tutti app!

In de gratis Ciao tutti app zijn alle tips die we de afgelopen jaren hier op Ciao tutti deelden nog beter terug te vinden. Bovendien delen we in de app nóg meer tips dan op deze website.

Vanaf je vakantiebestemming zie je op de kaart bij de plekken die wij de moeite waard vinden vanzelf rondjes verschijnen, met per plek onze review en meestal ook een button naar meer informatie – ofwel op Ciao tutti ofwel op een andere relevante website.

Je kunt op de kaart in- en uitzoomen om te zien wat er in de buurt allemaal nog meer te doen is. Let wel: door de hoeveelheid tips kan het soms even duren voor je alle rondjes ziet opduiken. Probeer niet te snel in/uit te zoomen, maar geef de app even de tijd je locatie te bepalen en alle tips op te halen. In dit artikel lees je meer over onze app.

Geniet van alle voorpret en buon viaggio!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *