Download gratis de Ciao tutti app!

Buongiorno da Boccadasse, het kleurrijke vissersdorpje van Genua

Boccadasse-Genua (4)Boccadasse-Genua (3)

Buongiorno da Boccadasse, de pittoreske oude visserswijk van Genua. De authentieke huizen zorgen voor een schilderachtige aanblik, maar het meest fotogeniek zijn de vissers die op het strandje hun netten repareren of hun boot voorzien van een nieuwe lik verf.

Neem een gelato bij de gelateria die aan de baai ligt en wandel door de straatjes van dit romantische stukje Rivièra…

Boccadasse-Genua (10)Boccadasse-Genua (2) Boccadasse-Genua (11)Boccadasse-Genua (8)Boccadasse-Genua (5) Boccadasse-Genua (7) Boccadasse-Genua (9)Boccadasse-Genua (1) Boccadasse-Genua (6)

Schuif voor een stijlvolle lunch of een bijzonder diner aan bij Capo Santa Chiara (Via Al Capo di Santa Chiara 69), met smakelijke streekgerechten die worden bereid met verser dan verse ingrediënten. Zeker als je hier ’s avonds op het terras kunt dineren, kan de avond niet lang genoeg duren.

Boccadasse-Genua (12)

Boccadasse is een van de dorpjes die in het hoogseizoen een alternatief vormen voor een bezoek aan de dorpjes van de Cinque Terre. In deze blog lees je ook onze andere suggesties.

Ontdek nog meer moois aan de Rivièra!
In onze ruim 450 pagina’s tellende Special ontdek je nog veel meer moois aan de Rivièra – een van de weinige stukjes Italië (en een stukje Frankrijk) waar het het hele jaar goed toeven is. Er heerst altijd een aangenaam klimaat, met zeer zachte winters en zonnige zomers. Er bloeien niet voor niets zo veel kleurrijke oleanders, bougainvilles en zelfs palmbomen!

Ciao-tutti-Special-32-Italiaanse-Rivièra

Bestel deze Special

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (je pc, je laptop, smartphone of tablet) van alle moois in je nieuwe Special genieten.

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.