Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Sotto il sole di Amalfi – deze Netflix-film neemt je mee naar de Amalfikust

Heb je genoten van de serie Sotto il sole di Riccione? Dan kun je vanaf 13 juli genieten van Sotto il sole di Amalfi, waarin Vincenzo en Camilla elkaar een jaar nadat hun romance in Riccione begon, treffen voor een vakantie aan de Amalfikust.

Onder de Amalfitaanse zon

Vincenzo, Camilla, Furio, Irene en Lucio brengen de zomer samen door aan de schitterende Amalfikust. Camilla (Ludovica Martino) is terug uit Canada, waar ze een jaar heeft gestudeerd, en kan eindelijk haar geliefde Vincenzo (Lorenzo Zurzolo) weer zien. Een zomer lang wacht niets dan zon, zee en liefde.

Camilla heeft haar Canadese vriendin Nathalie meegenomen en ook Irene (Isabella Ferrari), de moeder van Vincenzo, en Lucio (Luca Ward), kunnen de aantrekkingskracht van de Amalfikust niet weerstaan. Wordt het ook voor dit stel de zomer van de liefde?

Bij het licht van de maan onthult Amalfi haar magie, zowel voor de hoofdrolspelers als voor de kijker…

De trailer van Sotto il sole di Amalfi

Bekijk alvast de trailer van Sotto il sole di Amalfi:

Vakantie aan de Amalfikust

Zelf ook genieten van de Amalfikust? Via deze link vind je al onze praktische tips voor een vakantie aan deze bijzonder mooie kustlijn ten zuiden van Napels.

Natuurlijk mag je Amalfi, als naamgever van de gehele kust, niet missen. Andere bekende plaatsen aan de Amalfikust zijn Positano, Ravello, Atrani en Vietri sul Mare.

Onbekende pareltjes aan de Amalfikust zijn onder meer Erchie en Tramonti. In deze blog tippen we nog meer minder bekende plaatsjes aan de Amalfikust.

Ook het achterland van Amalfi is een bezoek waard. Wijn proeven kan bij Le Vigne di Raito, hoog boven Vietri sul Mare, maar ook tijdens de Strada del Vino Costa d’Amalfi, een bijzondere wijnroute langs de Amalfikust. Liever proeven van citroenen en limoncello? Dat kan tijdens de Lemon Tour in Amalfi.

Mooie wandelingen aan de Amalfikust zijn de beroemde Via degli Dei, het Sentiero dei Limoni en het Sentiero delle Formichelle.

Nog meer moois in Campanië

Je vakantie aan de Amalfikust kun je prima combineren met een paar dagen Napels, maar ook met Salerno en Sorrento.

De eilanden Capri, Ischia en Procida zijn eveneens stuk voor stuk een bezoekje waard. Wil je liever een wat onbekendere streek verkennen? Reis dan vanaf de Amalifkust nog iets verder zuidwaarts en ontdek de ongerepte Cilento.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *