Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Sotto il sole di Riccione – zomerse Italiaanse film op Netflix

Na de luchtige Italiaanse serie Summertime brengt Netflix nu Sotto il sole di Riccione, een zomerse film die zich afspeelt aan de Adriatische kust.

Ciro, Guenda, Marco, Furio, Camilla, Vincenzo, Tommy, Gualtiero en Emma raken tijdens hun vakantie in Riccione bevriend. Natuurlijk kunnen zomerliefdes in zo’n setting niet uitblijven…

Verwacht geen diepgaande karakterschetsen van de jonge hoofdrolspelers (daarvoor zijn het er wellicht ook wat veel), maar geniet van een lichte, luchtige film met veel heerlijke beelden die je even meenemen naar het Italiaanse strandleven.

De kleurrijke beelden worden begeleid door de klanken van veel nummers van de band Thegiornalisti, met natuurlijk ook het vrolijke Riccione (zie deze blog voor de songtekst met Nederlandse vertaling van dit zomerse nummer):

Wil je na het bekijken van de film de hele zomer genieten van de vrolijke muziek? In deze Spotify-playlist vind je alle nummers uit de film, met onder meer Maradona y Pelé, Balla en Fine dell’estate van Thegiornalisti. Geniet van al deze zomerse vibes!

Zin in nog meer Italiaanse films en series? In deze blog tippen we meer dan 25 Italiaanse films en series die je thuis – of waar en wanneer je maar wil – kunt kijken.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *