Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ontdek de mooiste plekken van Campanië!

Op deze inzoombare Google Maps-kaart van Campanië vind je al onze relevante reisblogs terug: bruisende steden kleurrijke plaatsjes die je niet mag missen, de mooiste accommodaties, bijzondere bezienswaardigheden, mooie stranden, culinaire adresjes…

Handig ter voorbereiding van je vakantie maar ook als je ter plekke op zoek bent naar een fijne bestemming voor een uitstapje!

Alle reisblogs zijn verdeeld in vier categorieën: zien & doen (te herkennen aan het groene icoontje van een landkaart), eten & drinken (te herkennen aan een rood icoontje van een bord met bestek), overnachten (te herkennen aan het gele icoontje van een bed) en City Walks (te herkennen aan een blauw icoontje van een toerist met rugzak).

Download ook de gratis Ciao tutti app

In de gratis Ciao tutti app zijn alle tips die we de afgelopen jaren hier op Ciao tutti deelden nog beter terug te vinden. Bovendien vind je in de app nóg meer tips terug!

Vanaf je vakantiebestemming zie je op de kaart bij de plekken die wij de moeite waard vinden vanzelf rondjes verschijnen, met per plek onze review en meestal ook een button naar meer informatie – ofwel op Ciao tutti ofwel op een andere relevante website.

Je kunt op de kaart in- en uitzoomen om te zien wat er in de buurt allemaal nog meer te doen is. Let wel: door de hoeveelheid tips kan het soms even duren voor je alle rondjes ziet opduiken. Probeer niet te snel in/uit te zoomen, maar geef de app even de tijd je locatie te bepalen en alle tips op te halen.

Nog meer tips voor je vakantie in Napels en omgeving

Onmisbaar voor onderweg: Mijn Napels, een persoonlijke reisgids met veel fijne tips, unieke adresjes en bijzondere bezienswaardigheden. Ga samen met Saskia op ontdekking in Napels en omstreken en je zult dit prachtige stukje Italië voor altijd in je hart sluiten! Bestel Mijn Napels via deze link, met persoonlijke boodschap van Saskia.

Voor heel Campanië is er een digitale reisgids, waarin we je meenemen naar het stukje Italië dat de Romeinen Campania Felix noemden, ‘Gelukkig Land’ – en daarmee sloegen ze de spijker op zijn kop.

Met het bruisende Napels, de vruchtbare grond rondom de Vesuvius, de adembenemende Amalfikust, de schilderachtige eilandjes voor de kust en de overweldigende natuur van de Cilento mag duidelijk zijn hoe treffend de naam van de Romeinen gekozen is… Via deze link vind je alle details.

Check ook al onze tips voor boeken, reisgidsen & kookboeken over Napels, Capri & de Amalfikust, met een fijn overzicht via deze link.

Ook handig: een artikel met al onze praktische tips voor je vakantie naar Napels en de Amalfikust, van alle vluchten tot mooie accommodaties voor een onvergetelijke vakantie.

Geniet van alle voorpret en buon viaggio!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *