Ontdek onze unieke City Walks in Italiaanse steden

Ontdek de mooiste plekken van Campanië!

Op deze inzoombare Google Maps-kaart van Campanië vind je al onze relevante reisblogs terug: kleurrijke plaatsjes die je niet mag missen, de mooiste accommodaties, bijzondere bezienswaardigheden, mooie stranden, culinaire adresjes…

Handig ter voorbereiding van je vakantie maar ook als je ter plekke op zoek bent naar een fijne bestemming voor een uitstapje!

Alle reisblogs zijn verdeeld in vier categorieën: zien & doen (te herkennen aan het groene icoontje van een landkaart), eten & drinken (te herkennen aan een rood icoontje van een bord met bestek), overnachten (te herkennen aan het gele icoontje van een bed) en City Walks (te herkennen aan een blauw icoontje van een toerist met rugzak).

Onmisbaar voor onderweg: Mijn Napels, een persoonlijke reisgids met veel fijne tips, unieke adresjes en bijzondere bezienswaardigheden. Ga samen met Saskia op ontdekking in Napels en omstreken en je zult dit prachtige stukje Italië voor altijd in je hart sluiten! Bestel Mijn Napels via deze link, met persoonlijke boodschap van Saskia.

Voor heel Campanië is er een digitale reisgids, waarin we je meenemen naar het stukje Italië dat de Romeinen Campania Felix noemden, ‘Gelukkig Land’ – en daarmee sloegen ze de spijker op zijn kop.

Met het bruisende Napels, de vruchtbare grond rondom de Vesuvius, de adembenemende Amalfikust, de schilderachtige eilandjes voor de kust en de overweldigende natuur van de Cilento mag duidelijk zijn hoe treffend de naam van de Romeinen gekozen is… Via deze link vind je alle details.

Check ook al onze tips voor boeken, reisgidsen & kookboeken over Napels, Capri & de Amalfikust, met een fijn overzicht via deze link.

Ook handig: een artikel met al onze praktische tips voor je vakantie naar Napels en de Amalfikust, van alle vluchten tot mooie accommodaties voor een onvergetelijke vakantie.

Geniet van alle voorpret en buon viaggio!

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *