Home » Reizen door Italië » Blik op Italië – Ciao tutti’s zomerse fotowedstrijd
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Blik op Italië – Ciao tutti’s zomerse fotowedstrijd

Ciao tutti!

Na het grote succes van vorige zomer, toen jullie massaal de mooiste Italiëfoto’s met ons deelden, vragen we jullie dit jaar weer om jullie meest bijzondere plaatjes van Italië en de Italianen met ons te delen.

Stack of travel images from Italy (my photos). Famous landmarks

Heb jij een foto gemaakt die precies het Italiëgevoel weergeeft? Stuur hem naar blog@ciaotutti.nl – dan zie je hem wie weet (natuurlijk met naamsvermelding) terug op Ciao tutti!

Of je nu een foto maakt van de gondels in Venetië of van oude mannetjes op een plein in een verder verlaten dorpje, van een sfeervolle markt of een bijzonder restaurant, van een veld vol zonnebloemen of van een haven vol kleurrijke vissersbootjes… alles mag!

Laat dus je creativiteit de vrije loop en bekijk Italië deze zomer eens met andere ogen. Een kleine tip: wij schieten vaak de mooiste foto’s op plekken waar je het niet verwacht. Houd dus altijd je camera bij de hand om een toevallig tafereel op straat vast te leggen!

Er zijn slechts een paar voorwaarden voor deelname:
*de foto moet door jou zijn gemaakt in Italië
*de foto moet per e-mail worden ingestuurd o.v.v. je volledige naam en woonplaats
*na inzending kan de foto komende zomer worden geplaatst op Ciao tutti – uiteraard altijd met vermelding van jouw naam

foto-camera

Meedoen? Stuur jouw Italiëfoto (of -foto’s, meer mag uiteraard) naar blog@ciaotutti.nl – dan zie je hem wie weet deze zomer op Ciao tutti! Bovendien hebben we voor de mooiste drie foto’s een mooie Italiaanse prijs in petto. Op een fotogenieke zomer!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *