Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ontdek de mooiste plekken van Emilia-Romagna

Op deze inzoombare Google Maps-kaart van Emilia-Romagna vind je al onze relevante reisblogs terug, met plekken die je niet mag missen, van bijzondere bezienswaardigheden tot mooie accommodaties en culinaire adresjes…

Handig ter voorbereiding van je vakantie maar ook als je ter plekke op zoek bent naar een fijne bestemming voor een uitstapje!

Alle reisblogs zijn verdeeld in vier categorieën: zien & doen (te herkennen aan het groene icoontje van een landkaart), eten & drinken (te herkennen aan een rood icoontje van een bord met bestek), overnachten (te herkennen aan het gele icoontje van een bed) en City Walks (te herkennen aan een blauw icoontje van een toerist met rugzak).

Download ook de gratis Ciao tutti app!

In de gratis Ciao tutti app zijn alle tips die we de afgelopen jaren hier op Ciao tutti deelden nóg beter terug te vinden. Vanaf je vakantiebestemming zie je op de kaart bij de plekken die wij de moeite waard vinden vanzelf icoontjes verschijnen, met per plek onze review en meestal ook een button naar meer informatie – ofwel op Ciao tutti ofwel op een andere relevante website.

Je kunt op de kaart in- en uitzoomen om te zien wat er in de buurt allemaal nog meer te doen is. Let wel: door de hoeveelheid tips kan het soms even duren voor je alle icoontjes ziet opduiken. Probeer niet te snel in/uit te zoomen, maar geef de app even de tijd je locatie te bepalen en alle tips op te halen. In dit artikel lees je meer over onze app.

Ontdek Bologna en Parma met onze City Walks

De City Walks die we hebben uitgestippeld in Bologna en Parma, hebben we hieronder ook apart op een rijtje gezet. Met deze wandelingen volg je de leukste route door beide steden, met culturele, culinaire en andere tips voor onderweg. Zo ontdek je een stad op een unieke manier!

Je komt langs plekken die je zelf niet zou hebben gezien en ontdekt verhalen die je anders naar deze plekken doet kijken, met details die je bij zullen blijven en die ook de jongste Italiëliefhebbers enthousiast maken.

Natuurlijk tippen we onderweg niet alleen bijzondere plekken en verhalen, maar ook fijne tips voor een culinaire stop, van een gelateria tot een bar of trattoria. Zo is het net alsof je echt even met een lokale gids op pad bent, maar dan met alle vrijheid.

Wil je het mooiste en lekkerste van Bologna ontdekken? Ga dan op pad met onze City Walk, langs piazza’s, portici en pasta! Je kunt de wandeling downloaden via onderstaande button.

Download de City Walk Bologna

Alle moois & lekkers in Parma ontdek je met onderstaande unieke route die je langs de allermooiste plekken in deze charmante stad leidt.

Download de City Walk in Parma

Je krijgt de Ciao tutti City Walks als pdf (dus als digitaal bestand voor op je laptop, tablet en smartphone).  In de City Walk vind je ook een link naar de route in Google Maps.

Geniet van alle voorpret en buon viaggio!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *