Home » Reizen door Italië » Rome » Bestel nu: Ciao tutti Rome – met een extra hoofdstuk!
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Bestel nu: Ciao tutti Rome – met een extra hoofdstuk!

‘Het leven is een combinatie van magie en pasta,’ aldus de Italiaanse filmregisseur Federico Fellini. Datzelfde geldt voor Rome: de stad weet je op elke hoek te verwonderen, te verbazen, te verwennen. Van het Colosseum tot een bord pasta carbonara, van de Trevifontein tot tonnarelli cacio e pepe en van de Bocca della Verità tot bucatini all’amatriciana.

In het nieuwe boek Ciao tutti Rome, dat eind mei zal verschijnen, neemt Saskia je mee op ontdekkingstocht langs verschillende culturele en culinaire hoogtepunten in de Eeuwige Stad. Het boek zal verhalen bevatten over bekende en minder bekende bezienswaardigheden in Rome, grappige anekdotes, bijzondere adressen en tips voor plekken die je in een gewone reisgids niet altijd vindt. Van een kopje koffie drinken tussen schitterende beelden tot overtuigend gezichtsbedrog, van Michelangelo’s fratsen tot de filmachtige Via Margutta.

Ciao tutti Rome

Het boek wordt wederom een bloemlezing van Ciao tutti, met dit keer Rome in de hoofdrol. Uiteraard worden bestaande verhalen aangepast en aangevuld met nieuwe verhalen en wetenswaardigheden – na onze reis naar Puglia en Toscane vliegen we meteen door naar Rome om nieuwe verhalen en foto’s op te tekenen.

 

Rome

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

4 reacties

  1. Wat een flitsende voorkant! Ziet er prachtig uit.
    En het boek zelf zal zeker weer veel wetenswaardgheden en leuke anekdote´s hebben!
    We kijken ernaar uit! Ciao, ciao!

  2. Ik kan niet wachten!!

  3. Geweldig, ik verheug met er op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *