Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ontdek de mooiste plekken van Lazio!

Op deze inzoombare Google Maps-kaart van de regio Lazio, met Rome als hoofdstad, vind je al onze relevante reisblogs terug: mooie stranden, middeleeuwse dorpjes, kleurrijke plaatsjes die je niet mag missen, de mooiste accommodaties (van bed & breakfasts tot agriturismi), bijzondere bezienswaardigheden, culinaire adresjes…

Handig ter voorbereiding van je vakantie maar ook als je ter plekke op zoek bent naar een fijne bestemming voor een uitstapje!

Alle reisblogs zijn verdeeld in vier categorieën: zien & doen (te herkennen aan het groene icoontje van een landkaart), eten & drinken (te herkennen aan een rood icoontje van een bord met bestek), overnachten (te herkennen aan het gele icoontje van een bed) en City Walks (met de blauwe wandelaar met rugzak).

Download ook de gratis Ciao tutti app!

In de gratis Ciao tutti app zijn alle tips die we de afgelopen jaren hier op Ciao tutti deelden nóg beter terug te vinden. Vanaf je vakantiebestemming zie je op de kaart bij de plekken die wij de moeite waard vinden vanzelf icoontjes verschijnen, met per plek onze review en meestal ook een button naar meer informatie – ofwel op Ciao tutti ofwel op een andere relevante website.

Je kunt op de kaart in- en uitzoomen om te zien wat er in de buurt allemaal nog meer te doen is. Let wel: door de hoeveelheid tips kan het soms even duren voor je alle icoontjes ziet opduiken. Probeer niet te snel in/uit te zoomen, maar geef de app even de tijd je locatie te bepalen en alle tips op te halen.

Geniet van alle moois in Lazio, van de stervende stad Cività di Bagnoregio tot de pittoreske Castelli Romani, van de mooiste stranden tot kleurrijke tuinen, van Slow Food-adresjes in Tuscia tot de beroemde wijn van Montefiascone. Buon viaggio!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Een reactie

  1. Iedere keer wanneer ik jullie nieuwsbrief ontvang ben ik een paar uur zoet met lezen, kijken en genieten.
    Ik moet nu even stoppen, maar lees snel weer verder.
    Steeds graag gelezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *