Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ontdek de mooiste plekken van Rome tijdens een stedentrip met kinderen

In het prachtige Rome komt de geschiedenis tot leven. Ook voor kinderen – en al helemaal als je ze verhalen en details áchter de indrukwekkende gebouwen en mooie kunstwerken vertelt.

Wist je bijvoorbeeld dat er boven de ingang van het Pantheon geheimschrift staat? Dat je in Rome moet oppassen dat je vingers er niet afgebeten worden? En dat je er, als je goed zoekt, schildpadden, dolfijnen, een olifant en heel veel katten kunt vinden? Met onze City Walk Rome met kinderen heeft de Eeuwige Stad geen geheimen meer voor je!

De leukste plekken in Rome

Een ontdekkingstocht door Rome is een feest voor alle leeftijden. Deze wandeling is speciaal voor kinderen, van kleine Romebezoekers tot tieners, maar ook volwassenen zullen zich niet vervelen. De wandeling brengt je naar allerlei leuke, grappige, bijzondere en soms griezelige plekken. Ondertussen vertellen we je de meest gekke en spannende verhalen over de stad en natuurlijk ook over de Romeinen en de gladiatoren!

Van een verborgen kat tot een vrolijke olifant

Er komt onder andere een eeuwenoude moordplaats aan bod, een verborgen kat die een schat bewaakt, een wel heel bijzondere leugendetector en een vrolijke olifant met veel te korte poten. Laat de ontdekkingstocht door Rome maar beginnen!

Ontdek Rome met kinderen!

Als je op pad gaat met onze City Walk, krijg je niet alleen een kleurrijke pdf met verhalen en de route (van circa vijf kilometer) , maar ook een link naar Google Maps. Bovendien geven we wat extra museumtips met kinderen, delen we tips voor een bezoek aan het Vaticaan en voor groene oases om even lekker bij te komen van al dat moois.

Bestel de City Walk Rome met kinderen

Deze Ciao tutti City Walk is een digitale uitgave. Na bestelling ontvang je zowel op de website als in je e-mail een link om de City Walk te downloaden in pdf-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (pc, laptop, tablet en smartphone) raadplegen.

Nog meer stadswandelingen in Italië

Zin in nog meer stadswandelingen? Check dan onze complete collectie City Walks. Je kunt met ons door onder andere Milaan, Bergamo, Turijn, Verona, Bologna, Bolzano, Venetië, Florence, Rome, Lecce en Napels wandelen. Andiamo?!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *