Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Italiaanse overwinning!

99 schitterende reiswebsites waren genomineerd voor de Travvies Awards. 8.428 mensen brachten in de afgelopen twee weken hun stem uit. Er zijn 18 podiumplaatsen en 6 winnaars en…

dankzij jullie stemmen is Ciao tutti een van deze winnaars! In de categorie reisverslagen wist Ciao tutti de eerste plek te behalen. Uiteraard zijn we daar heel erg blij mee, en de eerste fles prosecco is dan ook net ontkurkt. Salute!

Grazie mille voor al jullie enthousiaste reacties en natuurlijk jullie stem! Uiteraard nemen we je ook na deze verkiezing elke dag weer mee naar Italië. A presto!

Wil je trouwens nog een kijkje nemen bij de andere winnaars en genomineerden, dan vind je het volledige overzicht op www.stedentripper.com/travvies.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

7 reacties

 1. Ciao Saskia, proficiat!! Je hebt de Award ten volle verdiend voor je altijd interessante, leuke en actuele blogs!

 2. joris wouters

  Congratulazioni! En nog veel plezier in Siena.

 3. Hi Saskia, wat leuk! Enne.. in het kader van het WK voetbal, ik vind dit zeker geen Italiaanse overwinning. In tegenstelling tot het catenaccio van de Azzuri zijn jouw dagelijkse stukjes energiek, flitsend en inspirerend.. En “totaalvoetbal” overwinning, met een Italiaans tintje dan maar.. Proficiat!

 4. Ciao Saskia! Complimenti!
  Maar je hebt het ook terecht verdiend, iedere dag kijk ik uit naar je stukjes over Bella Italia!

 5. Lieve zus,

  van harte proficiat met het behalen van deze mooie prijs! Dat dit je, zonodig, nog meer inspiratie mag geven voor een lange en succesvolle blog! Zondag proosten we op deze prijs!

 6. Anneke van Bostelen

  Ha Saskia,

  Wat goed! Gefeliciteerd! Ik ben met een inhaalslag bezig wat betreft je blog, want heb hem nu eigenlijk pas goed ontdekt! En omdat ik pas nog in Siena was, is het nu extra leuk om het te lezen!

 7. Cara Saskia,

  Van harte proficiat met het behalen van deze award! Zeer verdiend. Ik blijf me verbazen over je dagelijkse aanvoer van Italiaanse wetenswaardigheden. Zo divers en leerzaam.
  Succes met je vervolg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *