Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Woordzoeker Italiaans – een leuke manier om veel Italiaanse woorden te leren

Mede-Italiëliefhebber Stefanie tipte ons Woordzoeker Italiaans, een heerlijke collectie van meer dan honderd woordzoekers die speciaal bedacht is om je woordenschat op te frissen of te vergroten als je net begonnen bent met Italiaans leren.

De woordzoekers bevatten Italiaanse woorden en zinnen met daarnaast de Nederlandse betekenis. Elke puzzel heeft zijn eigen onderwerp, van begroeten tot de weg vinden, van uit eten gaan tot winkelen en andere aspecten van de Italiaanse cultuur.

Of je nu een paar sleutelzinnen wil leren voor een reis naar het buitenland, je kennis wil verversen of jezelf wil vermaken met een leuke en leerzame activiteit – je merkt dat je het Italiaans bijna als vanzelf absorbeert bij het maken van de puzzels. Dus pak je pen, duik in het boek en je spreekt in no time een aardig woordje Italiaans!

Leuke manier om je woordenschat te vergroten

Dit is natuurlijk geen uitgebreid handboek om Italiaans te leren – en het kan ook geen taalgids of Italiaanse les vervangen. Maar dit boek helpt je wel om op een leuke manier je woordenschat te vergroten en je kennis van alles wat Italiaans is uit te breiden.

De woordzoekers in dit boek bevatten handige Italiaanse woorden en zinnen voor allerlei activiteiten, zoals begroeten, tellen, klokkijken, eropuit gaan en accommodaties regelen – en natuurlijk de bijbehorende Nederlandse vertalingen.

Naast deze woordenschatpuzzels zijn er leuke woordzoekers vol Italiaanse weetjes, zoals puzzels over Italiaanse schrijvers en kunstenaars, over boeken en films en vooral over Italiaans eten.

Het enige wat jij hoeft te doen om de puzzels op te lossen, is de Italiaanse woorden in het raster vinden die schuin geschreven en in hoofdletters onder de puzzels staan.

Of je nu een paar woorden wil leren voor je op vakantie gaat, een nieuwe manier zoekt om je kennis van het Italiaans uit te breiden of gewoon een opfrisser kunt gebruiken, je zult een hoop leren door de puzzels op te lossen!

Een klein voorproefje uit Woordzoeker Italiaans

Duik in alle speurpuzzels in

Woordzoeker Italiaans | ISBN 9789045327556 | € 15,99 | uitgever MUS Creatief | bestel Woordzoeker Italiaans bij je lokale boekhandel of tijdschriftenwinkel of via deze link bij bol.com

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Een reactie

  1. Jenet - Huitema

    Ik heb ook woordzoeker Italiaans aangeschaft afgelopen zomer en ik vind het een erge leuke manier om de woordenschat uit te breiden en te onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *