Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Italië – uniek land met twintig sterren in de hoofdrol

Onze liefde voor Italië is eigenlijk een liefde in twintigvoud. Het is een liefde voor alle twintig regio’s die met elkaar Italië zo uniek, zo bijzonder maken. Van de besneeuwde Alpentoppen in Valle d’Aosta tot de stranden van Sicilië, van de kleuren van de Cinque Terre in Ligurië tot het groen van de heuvels in het midden van het land. Van de grote steden vol kunst en cultuur tot slaperige dorpjes met slechts één bar. Van de mediterrane leefstijl in het zuiden tot de drukke zakenwereld in Milaan. Van de feesten en tradities tot de alomtegenwoordige mobieltjes. Van de traditionele pasta tot geurige olijfolie, van beroemde wijnen als Barolo en Barbera tot limoncello en grappa.

Voor onze nieuwe Ciao tutti Special, die op 2 januari verschijnt, verzamelden we in alle regio’s die Italië rijk is de leukste, mooiste, lekkerste, bijzonderste tips. Het resultaat is een dikker dan dik naslagwerk met maar liefst 400 Italiëtips!

Ciao-tutti-special-400-tips-Italië

We geven jullie vandaag alvast een voorproefje, door jullie precies 12 minuten en 13 seconden mee op reis te nemen, naar alle 20 regio’s. Duik in onderstaand filmpje van Italia.it en laat je meevoeren naar alle 20 pareltjes van jullie, en onze, grote liefde. Buon viaggio!

https://www.youtube.com/watch?v=LfcIbPFlIc4&feature=youtu.be

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Een reactie

  1. Wat mooi! Dank je wel!
    Hier ga ik nog vele malen van genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *