Home » Nieuws uit Italië » Ciao tutti in De Limburger
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Ciao tutti in De Limburger

Afgelopen zaterdag signeerde ik bij Culitalia, tussen planken vol met Italiaanse heerlijkheden, mijn boek. Ik was verrast door de vele fans die kwamen kennismaken, de vele boeken die ik mocht signeren en de uitgelaten Italiaanse sfeer die ervoor zorgden dat het een onvergetelijke middag was. Bij dezen een grazie mille voor Jean en José van Culitala, dochter Elena, Mark en Lotte Bertrand en alle andere Ciao tutti-fans. Leuk om jullie allemaal in het echt te ontmoeten!

Als klap op de vuurpijl kwamen er ook nog een fotograaf en journalist van dagblad De Limburger voor een heus interview. Voor iedereen die niet in Limburg woont, hieronder een weergave van het artikel (klik op het plaatje voor een leesbare weergave):

Wie ook een gesigneerd exemplaar wil of mij persoonlijk vakantietips wil ontfutselen: over drie weken (om precies te zijn op zaterdag 21 juli) signeer ik bij de BoekenArk in Weesp, ci vediamo!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Een reactie

  1. Geweldig Saskia, had ik graag bijgeweest! Ziet er heel leuk uit daar!
    En wat een leuk onthaal als ik het zo lees!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *