Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Belle Cose – kleding, armbandjes en andere accessoires fatte con amore

Tijdens ons verblijf bij Hartje Puglia ontmoetten we Isabella De Martino, die net als wij ons hart heeft verloren aan Italië in het algemeen en Puglia in het bijzonder.

Hoewel ze druk bezig is met haar afstudeerscriptie over gastronomisch toerisme in Italië voor haar studie Tourism Management aan de Breda University of Applied Sciences, runt ze ook Belle Cose, haar eigen webshop met kleding en accessoires met een Italiaanse touch.

Belle Cose – fatte con amore

De naam Belle Cose is natuurlijk allereerst een verwijzing naar Isabella’s voornaam, maar het is ook perfect van toepassing op alle T-shirts, hoodies, (strand)tassen en armbandjes in haar collectie.

Het zijn namelijk stuk voor stuk belle cose, mooie dingen, gemaakt met liefde – fatte con amore – en met een duidelijke Italiaanse stijl en signatuur.

Isabella’s ogen stralen als ze over haar webshop vertelt en ons de hoodies en armbandjes showt. Terwijl we na een wandeling door de witte straatjes van Locorotondo neerstrijken voor de lunch, laat ze ons haar kleurrijke creaties zien op Instagram.

We willen meteen zo’n hoodie (zeker nu de wind hier nog fris is, zeker tijdens de Vespatour die we met Isabella’s goede vriend Mika maken), maar zijn ook zeer gecharmeerd van de armbandjes.

De collectie van Belle Cose

Isabella breidt de collectie van Belle Cose regelmatig uit. Op dit moment zijn er kleurrijke T-shirts en hoodies (unisex, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren). Voor een T-shirt betaal je € 27,95, voor een hoodie € 39,95.

De armbandjes met de tekst belle cose fatte con (zoals het middelste armbandje op onderstaande foto) kosten € 13,95 per stuk.

Isabella maakt ook tassen, die bedrukt kunnen worden met een eigen tekst of logo. De mini-shoppers kosten € 13,95 per stuk en zijn te customizen met je eigen naam of initialen aan de achterkant voor € 3,- extra (in kleur naar wens).

Voor een beach bag betaal je € 22,95. Ook deze tassen kunnen voor € 3,- extra voorzien worden van je eigen naam of initialen aan de achterkant (in kleur naar wens). Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Bestellen kan via de website van Belle Cose. Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail aan Isabella of een DM op de Instagrampagina van Belle Cose.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *