Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Voorjaar in Italië – 5 kleurrijke wallpapers

Ciao tutti! Nu het voorjaar is losgebarsten, delen we graag een vijftal kleurrijk stukjes Italië met jullie. Natuurlijk verschijnt er dankzij onze blogs elke dag al een beetje Italië op je scherm, maar met deze nieuwe wallpapers zorg je voor nóg meer Italiaanse inspiratie zodra je je computer aanzet.

Dankzij de kleurrijke haven van Procida (voor de kust van Napels), de mist die langzaam optrekt en plaats maakt voor de zon in de Val d’Orcia (in het zuiden van Toscane), een kleurrijke waslijn tegen een knalgele gevel in Siena (waar je als je computer opent meteen vrolijk van wordt), de prachtig in bloei staande Piano Grande in Umbrië en een collage van tricolore Vespa’s waan je je thuis én op kantoor een flink aantal kilometer zuidelijker. Met een van deze vijf fijne plaatjes is het Italiaanse voorjaar altijd dichtbij!

Klik op de foto’s hieronder om de wallpaper(s) van je keuze gratis te downloaden:

wallpapers-lente-2016-1-Ciao-tutti wallpapers-lente-2016-2-Ciao-tutti wallpapers-lente-2016-3-Ciao-tutti wallpapers-lente-2016-4-Ciao-tutti wallpapers-lente-2016-5-Ciao-tutti

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *