Home » Italië dichtbij » Hebben! » Nieuw! Vege-Tables van Seletti
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Nieuw! Vege-Tables van Seletti

Waarom hebben snijplanken standaard een rechthoekige of ronde vorm? Dat kan toch een stuk spannender, moeten ze bij Seletti gedacht hebben! Het Italiaanse merk, dat bekend staat om haar eigenzinnige en bijzondere ontwerpen, maakt met de Vege-Table collectie van designer Alessandra Baldereschi een kleurrijke statement. De collectie bestaat uit vier XL-snijplanken, elk in de vorm van een andere groentesoort. Er is voor ieder wat wils: of je nu houdt van en aubergine, tomaat, paprika of broccoli!

Vege_table - Seletti

Deze snijplanken verstop je niet langer in keukenkastjes of -laden, maar gebruik je gewoon óók als decoratie-item voor op het aanrecht. De Seletti Vege-Table snijplank is gemaakt van berkenhout en heeft een opvallende neonrand, waarbij de kleur gebaseerd is op de groentesoort. Een trendy item voor in de keuken, maar ook voor op tafel – je kunt de planken namelijk ook leuk gebruiken om hapjes op te serveren!

Vege_table - Seletti

De verschillende Seletti Vege-Table snijplanken zijn verkrijgbaar bij Fonq. De tomaat, aubergine en paprika kosten €59,- per stuk; de broccoli kost € 79,-.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Steun Ciao tutti & Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *