Ontdek onze unieke City Walks in Italiaanse steden

Lost in Florence – een reisgids vol favoriete restaurants, bars & winkels

Na haar verhuizing van de andere kant van de wereld naar Florence startte Nardia Plumridge een blog over haar nieuwe thuisstad: Lost in Florence. Dankzij haar tips ben je echter verre van lost: Nardia vertelt je precies waar je moet zijn voor de beste pizza, een authentieke trattoria of een bijzondere kledingwinkel.

Al haar tips zijn nu ook gebundeld in een praktische reisgids, waarin Nardia je meeneemt door haar stad. Ze tipt de beste adressen voor een glas wijn (waaronder ook veel van onze favorieten), stippelde een route uit voor een dag regen en deelt haar favoriete adresjes voor ijs, pizza en aperitivo.

foto: Denya Pandolfi| Grazie a te

Ze leidt je naar de mooiste markten van de stad, naar de kleurrijkste tuinen, naar verfijnde restaurants en old school trattoria’s. Ze weet bijzondere shops te vinden (met ook een Florence-route voor fashionista’s) en vertelt je waar je na een dagje dwalen door Florence het lekkerst slaapt.

Een klein voorproefje:

Smaakt dat naar meer? de ruim tweehonderd pagina’s tellende reisgids Lost in Florence kost € 15,49 en is te bestellen via bol.com.

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *