Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Make-up uit de Portofino-collectie van Collistar!

Portofino is een kleurrijke badplaats aan de Ligurische kust, met kleurrijke huisjes die in combinatie met de zilte zeelucht meteen dat heerlijke vakantiegevoel oproepen. Niet gek dus dat het Italiaanse cosmeticamerk Collistar zich voor de nieuwe lente/zomercollectie heeft laten inspireren door de kleuren van Portofino!

Portofino – parel aan de Ligurische kust
Portofino is een geliefde vakantiebestemming, ook voor de jetset. De haven ligt ’s zomers vol indrukwekkende (zeil)boten. Waarom veel beroemdheden voor deze badplaats kiezen, is na één aanblik op het plaatsje vanaf zee duidelijk. Het is magisch mooi, dat contrast tussen de sprankelende blauwe zee en de pastelkleurige huizen, afgewisseld met pijnbomen, olijfbomen en bloeiende oleanders.

Al wandelend door Portofino kom je hier en daar een dolfijn tegen, verstopt in het wapen van het stadje. Niet gek als je weet dat de naam Portofino is afgeleid van Portus Delphini. Deze Latijnse naam geeft meteen aan welke dieren hier ooit vlak voor de kust zwommen: dolfijnen. In het water voor de kust zie je deze dieren niet altijd ronddartelen, maar in Portofino zie je ze het hele jaar door op tal van plekken opduiken.

De sprankelende Portofino-collectie van Collistar
Net zo sprankelend en kleurrijk is de nieuwe make-upcollectie van Collistar, geïnspireerd op de betoverende sfeer van Portofino. De kleuren brengen je naar de straatjes en piazza’s van Portofino, naar die heerlijke mix van alle tinten blauw en in vijftig tinten roze gekleurde huizen.

Er zijn twee kleurenpaletten: Sunset in the Bay en Enchanted Sea, elk met vier kleuren. Sunset in the Bay herinnert aan de prachtige roze gloed van de zonsondergang, aan die unieke kleur roze die van elke zomerse zonsondergang een spektakel maakt. Enchanted Sea brengt de zee bij je thuis, van het onaanraakbare wit van de aanstormende golven tot het diepe blauw van de nachtelijke zee.

De nieuwe collectie bestaat onder meer uit oogschaduw (zowel met de kleuren van Sunset in the Bay als die van Enchanted Sea), een speciale oogschaduwstick (in zes verschillende kleuren), oogpotloden (in turquoise en diepblauw), twee primers, een speciale higlighter in druppelvorm en lipgloss (in drie parelende pasteltinten).

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Een reactie

  1. Heel graag heb ik weer meegedaan met deze fantastische winactie.
    Ben heel benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *