Home » Italiaanse taal » Film » Beleef een spannende herfst met het tweede seizoen van Gomorra
Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

Beleef een spannende herfst met het tweede seizoen van Gomorra

Sinds vandaag is het tweede, twaalfdelige seizoen van Gomorra verkrijgbaar op dvd en Blu-ray. De misdaadserie over de Napolitaanse Camorra, naar de gelijknamige internationale bestseller van Roberto Saviano, is een wereldwijd succes en werd al aan ruim 130 landen verkocht. In thuisland Italië waren de kijkcijfers van het tweede seizoen met 1,3 miljoen hoger dan ooit.

Nieuwsgierig? Het tweede seizoen is via deze link op dvd verkrijgbaar bij bol.com en via deze link als Blu-ray.

Gomorra-dvd-tweede-seizoen-serie (1)Gomorra-dvd-tweede-seizoen-serie (3) Gomorra-dvd-tweede-seizoen-serie (11)

Een bloederig strijdperk
Met de ontsnapping van godfather Pietro Savastano uit een gevangenisbusje en de aanslag van zijn voormalige rechterhand Ciro op Pietro’s zoon Genny lijkt er een einde gekomen aan de alleenheerschappij van Savastano. Ciro ‘de Onsterfelijke’ staat klaar om met zijn vroegere rivaal Salvador Conte de macht te grijpen.

Maar dan betreden twee vrouwen hetzelfde bloederige strijdperk om hun deel van de macht over Napels op te eisen. Wat volgt is een gewelddadig steekspel vol list en bedrog.

Gomorra-dvd-tweede-seizoen-serie (4) Gomorra-dvd-tweede-seizoen-serie (5) Gomorra-dvd-tweede-seizoen-serie (6) Gomorra-dvd-tweede-seizoen-serie (7) Gomorra-dvd-tweede-seizoen-serie (8) Gomorra-dvd-tweede-seizoen-serie (9) Gomorra-dvd-tweede-seizoen-serie (10) Gomorra-dvd-tweede-seizoen-serie (12)foto’s: Emanuela Scarpa

 

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Geniet van de leukste routes door Italiaanse steden!

Een reactie

  1. Wauw zo spannende film wil ik heel graag zien hou van maffia films.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *