Ga op pad met onze City Walks!

We love Italy

Vanaf gisteren glimmen we hier van oor tot oor. Sinds gistermiddag ligt hier namelijk een nieuw nummer van Jamie magazine op de keukentafel, vol met Italiaanse inspiratie. Op pagina 13 onze trots: een interview met Saskia over haar reizen voor Ciaotutti.nl. Dubbel leuk dus, dit Italiënummer!

Jamie-Magazine

Jamie-Magazine-Ciao-tutti2

de win-button verwijst naar Jamies mail&winacties, met o.a. 3x Ciao tutti Rome!

We love Italy, zo staat er groot op de cover van deze nieuwe editie. Dat blijkt uit zo ongeveer elke pagina, met onder andere recepten voor risotto, ravioli en zabaglione, verse zomersalades en Italiaanse chefs die verklappen wat ze thuis eten. We gingen van alles watertanden, maar de panna cotta met honingraatsaus van Sardinië staat boven aan ons –te-maken-toetjes-lijstje.

Jamie-magazine-toetjes

Van Sardinië gaat het naar Piemonte, de Italiaanse slow food-provincie waar je struikelt over de agriturismi, boerderijen en landgoederen waar je kunt logeren en proeven wat er ter plekke geproduceerd wordt. Redacteur Suzanne Pronk dronk er Barolo en Barbaresca, at er ravioli met notensaus en robiola met honing. En wil nu alleen nog maar terug om al dat andere lekkers te proeven. Dat kunnen we ons helemaal voorstellen – en wij willen wel mee! Gelukkig gaat Willemijn in mei op blogtournee naar Piemonte, waarvan ze uitgebreid verslag zal doen op Ciao tutti.

Jamie-magazine-Piemonte2

Maar eerst duiken we de keuken in, met een recept van Jamie! Wordt vanmiddag vervolgd!

Ontdek onze droomplekken in Italië!

3 reacties

  1. Jeannette en Ton

    Leuk Saskia! We komen je overal tegen!
    Ga zo door. Ciao, ciao !!!

  2. Leuk! ben je er blij mee? Het is mooi geworden he?
    Groetjes Marieke

  3. Heel blij! Grazie mille, echt leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *