Home » Italiaans eten » Italiaanse restaurants » Jamie’s Italian komt dit najaar naar Rotterdam
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Jamie’s Italian komt dit najaar naar Rotterdam

Jamie Oliver en Italian Food Concepts kondigen met trots de opening van het eerste Jamie’s Italian restaurant in Nederland aan. Deze eerste Nederlandse vestiging van Jamie’s Italian zal in het najaar van 2015 openen in de Markthal in Rotterdam.

Jamie-Oliver

Jamie’s Italian heeft duizenden fans gewonnen door het creëren van ‘neighbourhood’ restaurants, geïnspireerd op de Italiaanse tafel, waar mensen relaxen, delen en genieten van elkaars gezelschap. Jamie’s Italian is ontworpen als betaalbaar en toegankelijk,waar iedereen welkom is en iedereen zich op zijn gemak voelt. De ‘casual dining experience’ is gebaseerd op het bieden van smakelijk en simpel Italiaans eten, gemaakt van de beste verse ingrediënten.

Jamie Oliver zegt trots: ‘I’m delighted to be partnering with the brilliant guys at Italian Food Concepts to open Jamie’s Italian in the Netherlands. They’re a talented, creative and ambitious team and I can’t wait to get started on our first site in Rotterdam’s Markthal, right next to the market. We’re going to be on the lookout for some amazing people to come and join our team in the not too distant future, so please keep an eye on our website and get in touch.’

Markthal-Rotterdam

In 2008 werd het eerst Jamie’s Italian restaurant geopend in Oxford. Inmiddels zijn de Italiaanse gerechten uit de keuken van Jamie Oliver geliefd over de hele wereld. Terwijl Italian Food Concepts en Jamie’s Italian verder zullen uitbreiden in Nederland, België en Duitsland, is het gehele team nu gefocust op het openen van het eerste restaurant in Rotterdam.

‘We zijn verheugd om onderdeel te zijn van restaurants die de schoonheid van authentiek, vers en creatief Italiaans eten laten ontdekken. We willen gasten verblijden met heerlijk eten, goede service, mooie restaurants en betaalbare prijzen. We kijken ernaar uit om onze deuren te openen in 2015,’ zeggen Willem Tieleman en Souad el Hamdaoui, directeuren van Italian Food Concepts.

Meer over Jamie’s Italian
Het eerste Jamie’s Italian restaurant opende in 2008 in Oxford, als het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Jamie Oliver en Gennaro Contaldo, een weerspiegeling van hun passie, nederigheid en warme gevoel voor Italiaans eten. Er zijn nu 35 Jamie’s Italian restaurants in het Groot-Brittannië en 13 internationale restaurants, van Sydney tot aan Dublin. In het najaar is er dus ook Jamie’s Italian. Wij kunnen niet wachten!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Een reactie

  1. Ben benieuwd, de 3e italiaan al!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *