Ga op pad met onze City Walks!

Win het spannende Teutoburg van Valerio Massimo Manfredi

Valerio Massimo Manfredi vertelt in Teutoburg historisch exact én episch het buitengewone en nooit eerder gehoorde verhaal van twee broers, twee krijgers, wier keuzes leidden tot ‘Teutoburg’, de beslissende slag tussen Romeinen en Germanen, die het lot van het Romeinse keizerrijk en van de wereld veranderde. Namens uitgeverij Athenaeum mogen we drie lezers blij maken met dit spannende boek!

Armin en Wulf zijn koningszonen. Hun vader Sigimer is een geduchte en trotse krijger, een door zijn stam gerespecteerde en beminde Germaanse vorst. Zijn zonen zullen worden opgevoed om aanvoerders te worden van de Germaanse hulptroepen van de legioenen van Augustus.

Onder het toeziend oog van de centurio Taurus, een Germaanse halfbloed die zich bekeerd heeft tot trouw aan Rome, zullen ze een nieuwe taal en nieuwe gewoontes leren, en anders leren denken.

De twee jongens worden de Romeinse burgers Arminius en Flavus. Deze jonge krijgers, gerespecteerd in heel Rome, blijken zelfs in staat om het vertrouwen te winnen van princeps Augustus. Maar is de stem van het bloed echt verstomd?

Teutoburg | Valerio Massimo Manfredi | vertaald door Jan van Geldrop | ISBN 9789025307738 | € 24,99 | uitgeverij Athenaeum | bestel Teutoburg via deze link bij bol.com | ook verkrijgbaar als e-book

Maak kans op Teutoburg!
Namens uitgeverij Athenaeum mogen we drie lezers blij maken met dit spannende boek. Kans maken? Vul dan voor 31 oktober 2017 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Teutoburg. Prijswinnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *