Ontdek Italië op een Vespa!

De tarottuin van Niki Saint Phalle – kleurrijk paradijs in Toscane

Google-Niki-de-Saint-Phalle

Op Google prijkte vandaag dit kleurrijke eerbetoon aan Niki de Saint Phalle, die vandaag 84 jaar geleden, in 1930, werd geboren. Met zo’n mooi gebaar kunnen wij, als groot liefhebbers van Niki’s kleurrijke tarottuin in Toscane, natuurlijk niet achterblijven. Vandaar dat we de mooiste foto’s van deze bijzondere plek bij elkaar hebben gezet, voor een digitaal bezoek aan misschien wel de meest magische plek van Toscane. Geniet!

tarot-tuin-Toscane-Niki-Saint-Phalle-Capalbio tarot-tuin-Toscane-Niki-Saint-Phalle-Capalbio-1 tarot-tuin-Toscane-Niki-Saint-Phalle-Capalbio-2 tarot-tuin-Toscane-Niki-Saint-Phalle-Capalbio-3 tarot-tuin-Toscane-Niki-Saint-Phalle-Capalbio-4 tarot-tuin-Toscane-Niki-Saint-Phalle-Capalbio-5 tarot-tuin-Toscane-Niki-Saint-Phalle-Capalbio-6 tarot-tuin-Toscane-Niki-Saint-Phalle-Capalbio-7 tarot-tuin-Toscane-Niki-Saint-Phalle-Capalbio-8 tarot-tuin-Toscane-Niki-Saint-Phalle-Capalbio-9 tarot-tuin-Toscane-Niki-Saint-Phalle-Capalbio-10 tarot-tuin-Toscane-Niki-Saint-Phalle-Capalbio-11 tarot-tuin-Toscane-Niki-Saint-Phalle-Capalbio-12 tarot-tuin-Toscane-Niki-Saint-Phalle-Capalbio-13 tarot-tuin-Toscane-Niki-Saint-Phalle-Capalbio-14

Zelf een bezoek brengen aan de Giardino dei Tarocchi? De tuin is tussen 1 april en 15 oktober elke dag van 14.30 tot 19.30 uur geopend. Bestudeer van tevoren wel goed de routebeschrijving naar de Giardino dei Tarocchi, want de tuin ligt een beetje verstopt.

Nog meer mooie tuinen in Italië
De Ciao tutti Special Giardinissimo omvat de mooiste tuinen van heel Italië. Met deze unieke tuinenselectie, die meer dan 100 tuinen en ruim 600 pagina’s beslaat, valt er lekker veel te genieten. Een voorproefje bekijk je via deze link.

Bestel Giardinissimo – de mooiste tuinen in Italië voor slechts € 5,95 

P.S. De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling ontvang je zowel op de website als in je email, een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (je pc, je laptop of tablet) van alle moois in je nieuwe Special genieten.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze City Walks

2 reacties

  1. Bei ricordi! Meer dan de moeite waard om te bezoeken! Ciao!

  2. Monique van Dongen

    Super tuin! Komen daar al voor de opening! Blijft prachtig!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *