Home » Reizen door Italië » Rome » Palazzo del Quirinale door de ogen van Massimo Listri
Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

Palazzo del Quirinale door de ogen van Massimo Listri

De beroemde Italiaanse fotograaf Massimo Listri zette het Palazzo del Quirinale prachtig op de foto. De foto’s zijn gebundeld in een boek en sinds gisteren zijn tien foto’s ook te zien tijdens een kortdurende expositie (tot en met 15 maart 2016) in de Sala di Augusto in het Palazzo del Quirinale zelf. Voor wie niet in Rome is deze twee weken, alvast een klein voorproefje:

Palazzo-del-Quirinale-Rome-Massimo-Listri (1) Palazzo-del-Quirinale-Rome-Massimo-Listri (2) Palazzo-del-Quirinale-Rome-Massimo-Listri (4) Palazzo-del-Quirinale-Rome-Massimo-Listri (5) Palazzo-del-Quirinale-Rome-Massimo-Listri (6)

De tentoonstelling is gratis toegankelijk (je krijgt wel slechts een half uur de tijd om de foto’s te bewonderen), maar je moet van tevoren wel reserveren (à € 1,50 administratie-kosten). Je kunt er terecht op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, van 9.20 tot 16.00 uur (met een laatste toegang om 15.20 uur).

Palazzo-del-Quirinale-Rome-Massimo-Listri (3)

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Geniet van de leukste routes door Italiaanse steden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *