Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ciao tutti Special #14 – het mooiste en lekkerste van Bologna, Ravenna, Modena, Ferrara en Parma

Bologna

Emilia-Romagna is misschien wel de lekkerste regio van heel Italië, met tal van specialiteiten. Lasagne, tagliatelle, mortadella, tortelli, Parmaham, Parmezaanse kaas, balsamico… je vindt het hier allemaal!

In onze nieuwe Special nemen we je mee op een heerlijke ontdekkingstocht door deze regio. We beginnen in Bologna, stad van verse pasta en van portici, van scheve torens en van studenten, die niet voor niets de bijnamen ‘de vette’ en ‘de buik van Italië’ heeft.

Ciao-tutti-Special-Bologna-Ravenna-Modena-Ferrara-Parma-reisgids

Onze gidsen in Bologna zijn Nina Schuttert (27), journaliste, en Andrea Margelli (38), fotograaf. Andrea is geboren en getogen in Bologna en kent er dus als geen ander de weg. Bovendien weet hij de lekkerste adressen voor de échte tagliatelle alla bolognese, die hij graag met ons deelt. Sinds kort woont ook Nina in Bologna, waar ze als journaliste op zoek gaat naar bijzondere verhalen, bijzondere mensen en bijzondere plekken:

Ciao-tutti-Special-Bologna-Ravenna-Modena-Ferrara-Parma-reisgids-2Ciao-tutti-Special-Bologna-Ravenna-Modena-Ferrara-Parma-reisgids-2a Ciao-tutti-Special-Bologna-Ravenna-Modena-Ferrara-Parma-reisgids-3 Ciao-tutti-Special-Bologna-Ravenna-Modena-Ferrara-Parma-reisgids-4 Ciao-tutti-Special-Bologna-Ravenna-Modena-Ferrara-Parma-reisgids-5

Naast Bologna bezoeken we Ravenna, Modena, Ferrara en Parma – voor een culinaire én culturele reis door een bijzonder lekker stukje Italië, langs magnifieke mozaïeken, snelle auto’s, het ‘zwarte goud’ van Italië, heerlijke hammen en Parmezaanse kazen:

Ciao-tutti-Special-Bologna-Ravenna-Modena-Ferrara-Parma-reisgids-6Ciao-tutti-Special-Bologna-Ravenna-Modena-Ferrara-Parma-reisgids-6aCiao-tutti-Special-Bologna-Ravenna-Modena-Ferrara-Parma-reisgids-7Ciao-tutti-Special-Bologna-Ravenna-Modena-Ferrara-Parma-reisgids-7aCiao-tutti-Special-Bologna-Ravenna-Modena-Ferrara-Parma-reisgids-8Ciao-tutti-Special-Bologna-Ravenna-Modena-Ferrara-Parma-reisgids-8aCiao-tutti-Special-Bologna-Ravenna-Modena-Ferrara-Parma-reisgids-9Ciao-tutti-Special-Bologna-Ravenna-Modena-Ferrara-Parma-reisgids-9a

Buon viaggio & buon appetito!

Je vindt al onze bijzondere, mooie, unieke en smakelijke verhalen en tips in de ruim 200 pagina’s tellende Special:

Ciao-tutti-Special-Bologna-Ravenna-Modena-Ferrara-Parma-reisgidsklik hier of op de cover voor een preview

 Bestel Ciao tutti Special #14 Bologna voor € 5,95

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten, je pc, je laptop of tablet, van alle moois in je nieuwe Special genieten.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

2 reacties

  1. Heel fijn deze special, de ideale voorbereiding voor je citytrip/reisje naar deze heerlijke streek! Ons reisverslag (mét favoriete eet- en slaapadresjes), vind je hier: http://saskookt.blogspot.be/2014/11/lekker-eten-in-bologna-en-modena.html.

  2. Grazie mille!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *