Download gratis de Ciao tutti app

5 heerlijk romantische appartementen in Rome

Isaac werkt al lange tijd in Rome, bij Rental in Rome, een organisatie die op tal van plekken in de Eeuwige Stad appartementen verhuurt. Of je nu meteen het bruisende nachtleven van Trastevere in wil duiken of in de schaduw van het Pantheon wil ontwaken, Isaac kan het voor je regelen.

Romantisch-Rome

Om in het thema van onze Special From Rome with Love te blijven, tipt hij vanmiddag 5 romantische appartementen in Rome:

Vittoria 72 – bij de Spaanse Trappen
Vittoria 72 is een gezellig appartement gelegen op de eerste verdieping van een historisch gebouw in Via Vittoria, tegenover het beroemde conservatorium van Santa Cecilia, op korte afstand van de Spaanse Trappen, Piazza del Popolo en de boetieks van Via del Corso en Via Condotti. Het appartement heeft prachtige plafonds met houten balken en terracotta vloeren.

Vittoria_72_Apartment_-_Rental_in_Rome-4 Vittoria_72_Apartment_-_Rental_in_Rome-7 Vittoria_72_Apartment_-_Rental_in_Rome-9 Vittoria_72_Apartment_-_Rental_in_Rome-17

Het in dezelfde straat gelegen Vittoria Luxury Terrace is moderner ingericht, maar beschikt over een zeer romantisch buitenterras. Ideaal voor wie ’s avonds lekker met z’n tweetjes wil genieten onder een schitterende sterrenhemel! 

Vittoria_luxury_Terrace_-_Rental_in_Rome-50 Vittoria_luxury_Terrace_-_Rental_in_Rome-54 Vittoria_luxury_Terrace_-_Rental_in_Rome-56 Vittoria_Luxury_Terrace_Apartment_-_Rental_in_Rome-26

Montevecchio Terrace – Piazza Navona
In de gezellige, op en top Romeinse buurt rondom Piazza Navona is het goed struinen. Bezoek een van de authentieke restaurantjes, slenter in het donker langs de fonteinen op het plein en wandel door de smalle straatjes naar je appartement in Palazzo Chiovenda.

Montevecchio_Terrace_Apartment_-_Rental_in_Rome-28 Montevecchio_Terrace_Apartment_-_Rental_in_Rome-29

Het appartement is verdeeld over twee verdiepingen: de onderste bestaat uit een grote woonkamer met een slaapbank, een open haard en een eethoek, een badkamer met douche en een volledig ingerichte moderne keuken. Op de bovenverdieping vind je een tweepersoons slaapkamer en een woonkamer die leidt naar een mooi terras, ideaal om buiten te ontbijten of voor een prosecco bij ondergaande zon. 

Montevecchio_Terrace_Apartment_-_Rental_in_Rome-19 Montevecchio_Terrace_Apartment_-_Rental_in_Rome-34

Grotta Pinta – Campo de’ Fiori
In de Via di Grotta Pinta, op een steenworp afstand van het Campo de’ Fiori, vind je een elegant appartement met plafonds met houten balken. Het appartement is op twee verdiepingen. De benedenverdieping bestaat uit een grote woonkamer met een slaapbank, een kitchenette en een badkamer met douche. De bovenverdieping bestaat uit een tweepersoons slaapkamer en een tweede badkamer met douche, bereikbaar via een korte trap.

Grotta_Pinta_Apartment_-_Rental_in_Rome-22 Grotta_Pinta_Apartment_-_Rental_in_Rome-23

Hier kun je ‘thuis’ heerlijk intiem dineren, met verse producten die je op de markt op het Campo de’ Fiori hebt gekocht. Uiteraard zijn er ook tal van restaurantjes in de buurt. Voor wie het nog knusser wil: in hetzelfde gebouw wordt ook een gezellige studio verhuurd.

Grotta_Pinta_Apartment_-_Rental_in_Rome-3 Grotta_Pinta_Apartment_-_Rental_in_Rome-10

Pateras Balcony – Trastevere
Dit appartement ligt op de vierde verdieping van een palazzo aan de Via Teodoro Pateras, een privéstraat in het hart van Trastevere, een wijk die vooral beroemd is vanwege de vele bars en restaurants. Hier bruist het op elk uur van de dag én nacht!

Het appartement is onlangs gerenoveerd en ingericht in een stijl die moderne en klassieke elementen combineert. Het bestaat uit een tweepersoonsslaapkamer met balkon, een grote woonkamer met een slaapbank, een keuken en een badkamer met douche. Het gebouw heeft een portier en er is ook een eigen parkeerplaats beschikbaar voor gasten.

Pateras_Terrace_Apartment_-_Rental_in_Rome-9 Pateras_Terrace_Apartment_-_Rental_in_Rome-15Pateras_Terrace_Apartment_-_Rental_in_Rome-3 Pateras_Terrace_Apartment_-_Rental_in_Rome-16

Sole Balcony – Trastevere
Niet ver van Rafaëls romantische fresco’s in de Villa Farnesina wacht dit appartement op twee romantische zielen. Je tijdelijke thuis in Rome ligt in Via del Mattonato, in het hart van Trastevere, maar ook dicht bij Piazza Campo de’ Fiori en Piazza Navona. Het bestaat uit een huiskamer met banken en een eethoek, een keuken, een tweepersoonsslaapkamer, een badkamer met douche en een klein terras met een charmant uitzicht over een groene achtertuin.

Sole_Balcony_Studio_-_Rental_in_Rome-2 Sole_Balcony_Studio_-_Rental_in_Rome-7 Sole_Balcony_Studio_-_Rental_in_Rome-10 Sole_Balcony_Studio_-_Rental_in_Rome-11

Uiteraard kun je Isaac ook altijd even mailen als je voor een romantisch weekje Rome een appartement zoekt. Hij weet welke appartementen nét even een romantisch extraatje hebben…

romantisch-Rome

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *