Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Dansen op de Piazza Navona – een ontluikende liefde in Rome

Dol op Rome én op romantische verhalen? Dan kun je je hart ophalen aan het boek Dansen op de Piazza Navona van Kate Eberlen!

De Engelse Letty brengt de zomer door in Rome om Italiaans te leren. Ook Alf is een vreemdeling in Rome en lanterfant door zijn dag. In de lawaaierige en bruisende stad ontmoeten de twee elkaar en kunnen ze hun ogen niet van elkaar afhouden. Ze komen uit heel verschillende werelden, maar delen een gemeenschappelijke liefde: dans.

Alles verandert als ze samen dansen op Piazza Navona, een van de mooiste pleinen van Rome. Maar dat ene moment kan het verleden niet veranderen. Alf en Letty hebben nog steeds hun geheimen. Van wie of wat lopen ze weg? Naarmate hun relatie dieper wordt, wordt het steeds moeilijker om de waarheid te delen.

Nieuwsgierig? Via deze link lees je alvast een fragment.

Lees meer in

Dansen op de Piazza Navona | Kate Eberlen | vertaald door Karien Gommers | ISBN 9789024587063 | € 17,50 | uitgeverij Luitingh-Sijthoff | bestel Dansen op de Piazza Navona via deze link bij bol.com (ook verkrijgbaar als e-book)

Omdat ik je mis
Nog meer lezen van Kate Eberlen? In Omdat ik je mis neemt ze je mee naar Florence, waar Tess vakantie viert, als afsluiting van een idyllische zomer voor ze naar de universiteit gaat. Haar leven staat op het punt voor altijd te veranderen – maar niet op de manier die ze verwacht.

Gus en zijn ouders zijn ook op vakantie in Florence. Hun leven heeft onlangs een dramatische wending genomen. Gus probeert een goede zoon te zijn voor zijn ouders, maar hij wil niets liever dan ontsnappen en ontdekken wie hij zal gaan worden.

Gedurende een dag kruisen de paden van de twee achttienjarigen elkaar. Dan keren ze beiden terug naar huis. In de zestien jaren die volgen, zullen Tess en Gus op heel verschillende manieren uitgedaagd worden door het leven en de liefde. De twee blijven – vaak rakelings – gescheiden door de tijd en het lot. Er is geen enkele kans dat ze elkaar ontmoeten. Of toch wel?

Omdat ik je mis is via deze link te bestellen bij bol.com (ook verkrijgbaar als e-book).

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *