Ga op pad met onze City Walks!

Win Draw Your Map Rome – een reis-doe-boek voor kinderen én ouders

Hoe maak je een stedentrip naar Rome met kinderen leuk en interessant voor zowel jezelf als je kinderen? Door Draw Your Map Rome in je rugzak te stoppen, een kleurrijk boek vol wetenswaardigheden, tips, ontdekkingen en foto’s. Namens uitgeverij Link mogen we drie lezers blij maken met dit vrolijke reis-doe-boek. Lees snel verder hoe je kans maakt.

Draw-Your-Map-Rome

Met Draw Your Map Rome kun je kinderen zelf de bijzondere en leuke plekken van de stad laten ontdekken. Ze worden reisleiders in de dop door hun eigen kaart van de stad te maken. Zo gaan ze voorbereid op reis, kennen ze als eersten de weg, weten ze wat ze willen zien én kennen ze de spannendste verhalen.

Wist je bijvoorbeeld dat er een geheime gang is voor de paus om te kunnen ontsnappen? En dat men vroeger zweetdruppels kocht van de beste gladiator? Deze en andere interessante feiten komen spelenderwijs aan bod, waardoor er ook voor de ouders genoeg te lezen valt. Zorg dat je er net als de kinderen helemaal induikt, want aan het einde wacht een echte Rome Quiz!

Een klein voorproefje:

Draw-Your-Map-Rome-2 Draw-Your-Map-Rome-3 Draw-Your-Map-Rome-4 Draw-Your-Map-Rome-5

Ontdek alle Romeverhalen, tips, zoektochten en wetenswaardigheden in

Draw Your Map Rome | Robin Bertus & Lisa van Gaalen | ISBN 9789462322035 | € 9,95 | Uitgeverij Link | bestel Draw Your Map Rome via deze link bij bol.com

Win Draw Your Map Rome!
Namens Uitgeverij Link mogen we drie lezers blij maken met dit kleurrijke reis-doe-boek. Kans maken? Vul dan voor 30 april 2016 onderstaand mail&winformulier in, o.v.v. Draw Your Map Rome (bij Wat wil je winnen?). Na afloop van de winactie krijgen de prijswinnaars persoonlijk bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *