Home » Reizen door Italië » Rome » 25x Rome in detail
Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

25x Rome in detail

Rome-in-detail-fotoreportage-opening

Wie aan Rome denkt, denkt aan grootse monumenten als het Colosseum en de Sint-Pieter. Maar de charme van Rome zit ‘m (ook) in details, die je al wandelend door de straten van de stad ontdekt. In deze fotoblog delen we 25 van deze details. Herken je ze allemaal?

Rome-in-detail-fotoreportage-1 Rome-in-detail-fotoreportage-2 Rome-in-detail-fotoreportage-3 Rome-in-detail-fotoreportage-4 Rome-in-detail-fotoreportage-5 Rome-in-detail-fotoreportage-6 Rome-in-detail-fotoreportage-7 Rome-in-detail-fotoreportage-8 Rome-in-detail-fotoreportage-9 Rome-in-detail-fotoreportage-10 Rome-in-detail-fotoreportage-11 Rome-in-detail-fotoreportage-12 Rome-in-detail-fotoreportage-13 Rome-in-detail-fotoreportage-14 Rome-in-detail-fotoreportage-15 Rome-in-detail-fotoreportage-16 Rome-in-detail-fotoreportage-17Rome-in-detail-fotoreportage-18 Rome-in-detail-fotoreportage-19 Rome-in-detail-fotoreportage-20 Rome-in-detail-fotoreportage-21 Rome-in-detail-fotoreportage-22 Rome-in-detail-fotoreportage-23 Rome-in-detail-fotoreportage-24 Rome-in-detail-fotoreportage-25

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Geniet van de leukste routes door Italiaanse steden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *