Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ciao tutti tipt twee fijne restaurants in de Monferrato

Tijdens onze tour door de Monferrato in Piemonte ontdekken we niet alleen wat voor moois de streek allemaal te bieden heeft; we testen ook talloze ristoranti en trattorie, om zoveel mogelijk te proeven van al het heerlijks dat dit gebied te bieden heeft. We delen onze favorieten graag met jullie.

#1 Ristorante La Torre in Casale Monferrato
In het sfeervolle Ristorante La Torre (Via Candiani d’Olivola 36, Casale Monferrato) eet je op stand en proef je uitsluitend de beste smaken van de streek. Wij mochten onder andere een klassieke vitello tonnato, een verrukkelijke risotto met peperoni rossi en gorgonzola en een onvervalste zabaglione proeven, buonissimo!

La Torre

#2 Osteria La Curia in Acqui Terme
Om de hoek bij La Bollente, de beroemde fontein in het hart van het pittoreske Acqui Terme, vind je een fijne, ongedwongen sfeer bij Osteria La Curia (Via della Bollente 72, Acqui Terme). Het is een absolute aanrader om hier te gaan eten als je in Acqui Terme bent. Wij mochten onder meer onze tanden zetten in een gefrituurde courgettebloem gevuld met mozzarella en ansjovis en een huisgemaakte tortellini…

La Curia

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *